EO

World Standards Week over thema ‘Digitale transformatie’

16 augustus 2020 om 11:42 uur

Op 14 oktober is het World Standards Day. NEN organiseert in verband hiermee een hele week (12-16 oktober) met masterclasses en een talkshow die online te volgen zijn.


In deze veranderende wereld zien we, misschien meer dan ooit, de noodzaak van normalisatie. Heel veel mensen werken thuis, er wordt online vergaderd en veel events kan je volgen via livestream. NEN vormt geen uitzondering. Het viert dit jaar World Standards Day digitaal met als thema ‘Digitale transformatie’. Dit thema was al vastgesteld voor de uitbraak van het COVID-19-virus, maar sluit naadloos aan bij deze aparte tijd. En het is niet één dag, maar een hele week met een mooie afsluiting op 16 oktober.

 

Masterclasses

Op maandagochtend 12 oktober opent de directie van NEN, samen met de gastheer van deze week, Rens de Jong, de viering van World Standards Week. Na de feestelijke aftrap zijn er per dag verschillende masterclasses, die online zijn te volgen. De masterclasses staan allemaal in het teken van ‘Digitale transformatie’.

 

Talkshow

Vrijdagochtend 16 oktober wordt de week afgesloten met een livestream van de NEN talkshow. Talkshowhost is Rens de Jong. Rens presenteert verschillende programma’s bij BNR Nieuwsradio en is vaak te zien geweest bij RTLZ. Daarnaast is hij ondernemer en richtte in 2014 het bedrijf BuzzMaster op. Ook ontving hij de titel ‘Dagvoorzitter van het jaar’.

Gasten

De gasten van de NEN Talkshow die nu zijn vastgesteld zijn Art Rooijakkers, bekend van radio en televisie, Anneke Keller, hoofd Jumbo Tech Campus en Ronald Hanson, Nederlands natuurkundige, hoogleraar quantumfysica aan de Technische Universiteit Delft en wetenschappelijk directeur van QuTech.

De livestream met publiek vindt plaats van 10.00 tot 12.00 uur en wordt uitgezonden vanuit de Fokker Terminal in Den Haag. Houd de website in de gaten voor meer informatie over de masterclasses, data en tijden en inschrijving.

Lees meer:
https://www.nen.nl/World-Standards-Day-2020.htm

 

Aanmelden:
voor World Standards Week kan al eerder door op webpagina van NEN Evenementen een aanmeldformulier in te vullen. NEN stuurt dan direct een update als er meer informatie beschikbaar is. 

Gerelateerd nieuws

Cleantron introduceert modulair batterijsysteem voor elektrische voertuigen

Modulair batterijsysteem voor elektrische voertuigen

Cleantron heeft een batterijsysteem ontwikkeld voor lichte elektrische voertuigen, zoals elektrische scooters en minicars. High Power Multi Pack Configuration (HP MPC) technologie combineert een ingebouwde lithium-ion…

Airbus ZEROe plaatst waterstof in het hart van toekomstige vliegtuigen

Airbus plaatst waterstof in het hart van zijn toekomstige vliegtuigen

Tegen 2035 zou 's werelds eerste emissievrije commerciële vliegtuig de lucht in kunnen. Om dit werkelijkheid te laten worden, onderzoekt Airbus baanbrekende conceptvliegtuigen - ZEROe genaamd - aangedreven door…

Imec en UGent ontwikkelen slimme contactlens met artificiële iris

Weer scherp zien dankzij slimme contactlens met artificiële iris

Onderzoekscentrum imec en Universiteit Gent stellen een prototype voor van een elektronische contactlens die de menselijke iris nabootst. Deze veelbelovende technologie vormt een potentiële oplossing voor mensen met een…

Webshop

webshop

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Product van de maand

RSS
Veilige Laserscanner PSENscan | Nu ook verticaal te gebruiken

De veiligheids- laserscanner PSENscan is nu ook geschikt voor het beveiligen van de gebieden die verticale toepassingen...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Agenda

17 oktober 2020, online

Dutch Design Week

De Dutch Design Week vindt in verband met Corona geheel online plaats.

2 november 2020, online

Hoppenbrouwers 'Leren & Werken event'

Event over de kansen en opleidingsmogelijkheden binnen het technische installatiebedrijf Hoppenbrouwers.

3 november 2020, Vianen

Masterclass Machineveiligheid XL

3, 4, 10, 11 november 2020

Meer agendapunten »