EO

Inschrijving DuPont Safety and Sustainability Awards 2020 geopend

13 november 2019 om 10:13 uur

DuPont Sustainable Solutions (DSS) heeft de inschrijving voor de DuPont Safety and Sustainability Awards 2020 competitie geopend. Tot 31 januari 2020 kunnen industriële bedrijven en organisaties van elke omvang zich aanmelden. De jury verwelkomt inzendingen in 3 categorieën: Safety Innovation, Sustainability en Operations Improvement.


Projecten worden beoordeeld op de bereikte resultaten, maar ook op criteria als innovatie, betrokkenheid bij stakeholders, commitment van het management en culturele transformatie.

 

Sinds de start in 2002 blijft het aantal inzendingen voor de DuPont Safety and Sustainability Awards stijgen. Onder de winnaars zijn toonaangevende internationaal opererende bedrijven zoals Reliance Industries Ltd., Arcelor Mittal, Deutsche Post, Danone, Anglo American en Firmenich. Het Nederlandse Heerema Marine Contractors won de DuPont Sustainability Award EMEA in 2015. Zowel de regionale als de wereldwijde winnaars van de 14e editie worden in oktober 2020 bekendgemaakt.

 

Echte verhalen

Juryvoorzitter Mieke Jacobs, schrijver, strategisch adviseur en executive coach: "Uit ervaring weten we dat de echte verhalen achter de Awards enorm inspirerend zijn voor andere bedrijven, zowel in de eigen industrie als in totaal verschillende sectoren. De onderliggende kritische succesfactoren die tot indrukwekkende verbeteringen leiden zijn vaak niet industrie-gebonden en benadrukken meestal bezielend en zichtbaar leiderschap, oprechte zorg voor cruciale stakeholders zoals medewerkers, klanten en gemeenschappen, betrokkenheid van alle lagen in de organisatie, echte bottom-up probleemoplossing en ja, ook bloed, zweet en tranen. We hebben ervaren dat deelname aan de Awards - of je nu wint of niet - wordt gezien als een geweldige erkenning voor iedere individuele medewerker die van het project een succes heeft gemaakt, voor iedere actie, voor ieder moment van moed op weg naar het doel. Dit stimuleert en versnelt een cultuur van continu leren en verbeteren en belicht al het werk dat achter de gepubliceerde resultaten zit."

 

Meer informatie en inschrijven

 

Gerelateerd nieuws

Bedrijf beboet nadat werkneemster duim verliest

Bedrijf beboet nadat werkneemster duim verliest

Een pluimveeverwerkingsbedrijf kreeg een boete nadat een uitzendkracht haar duim verloor in een bewegend deel van een verwerkingslijn.

Substantiële wijziging aanbrengen op bestaande machine: niet zonder risico

Substantiële wijziging aanbrengen op bestaande machine: niet zonder risico

Reservedelen van oude machines zijn vaak moeilijk of niet meer te verkrijgen. Maar die onderdelen zelf maken, brengt risico's met zich mee.

Boete voor productiebedrijf na ongeluk werknemer

Boete voor productiebedrijf na ongeluk werknemer

Een uitzendkracht van een productiebedrijf van schoonmaakproducten in Engeland liep een ernstige beknelling op aan zijn arm, toen die tussen twee persrollen terecht kwam.

Webshop

webshop

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Product van de maand

RSS
Nieuwe kleine transponderschakelaar CTM

De nieuwe CTM is heel klein en is geschikt voor elke radius vanaf slechts 15cm. Toch is het een volwaardige PL e - Cat....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Agenda

23 juni 2020, online

Industrial Ethernet Event

Hoe kun je het maximale uit Industrial Ethernet halen?

29 juni 2020, online

Hydrogen Next

Green Team Twente toont de ontwikkelingen en de mogelijkheden van waterstof

14 juli 2020, online

Hannover Messe Digital Days

Een digitaal overzicht van actuele ontwikkelingen op het gebied van industrie, energie en logistiek en...

Meer agendapunten »