EO

Inschrijving DuPont Safety and Sustainability Awards 2020 geopend

13 november 2019 om 10:13 uur

DuPont Sustainable Solutions (DSS) heeft de inschrijving voor de DuPont Safety and Sustainability Awards 2020 competitie geopend. Tot 31 januari 2020 kunnen industriële bedrijven en organisaties van elke omvang zich aanmelden. De jury verwelkomt inzendingen in 3 categorieën: Safety Innovation, Sustainability en Operations Improvement.


Projecten worden beoordeeld op de bereikte resultaten, maar ook op criteria als innovatie, betrokkenheid bij stakeholders, commitment van het management en culturele transformatie.

 

Sinds de start in 2002 blijft het aantal inzendingen voor de DuPont Safety and Sustainability Awards stijgen. Onder de winnaars zijn toonaangevende internationaal opererende bedrijven zoals Reliance Industries Ltd., Arcelor Mittal, Deutsche Post, Danone, Anglo American en Firmenich. Het Nederlandse Heerema Marine Contractors won de DuPont Sustainability Award EMEA in 2015. Zowel de regionale als de wereldwijde winnaars van de 14e editie worden in oktober 2020 bekendgemaakt.

 

Echte verhalen

Juryvoorzitter Mieke Jacobs, schrijver, strategisch adviseur en executive coach: "Uit ervaring weten we dat de echte verhalen achter de Awards enorm inspirerend zijn voor andere bedrijven, zowel in de eigen industrie als in totaal verschillende sectoren. De onderliggende kritische succesfactoren die tot indrukwekkende verbeteringen leiden zijn vaak niet industrie-gebonden en benadrukken meestal bezielend en zichtbaar leiderschap, oprechte zorg voor cruciale stakeholders zoals medewerkers, klanten en gemeenschappen, betrokkenheid van alle lagen in de organisatie, echte bottom-up probleemoplossing en ja, ook bloed, zweet en tranen. We hebben ervaren dat deelname aan de Awards - of je nu wint of niet - wordt gezien als een geweldige erkenning voor iedere individuele medewerker die van het project een succes heeft gemaakt, voor iedere actie, voor ieder moment van moed op weg naar het doel. Dit stimuleert en versnelt een cultuur van continu leren en verbeteren en belicht al het werk dat achter de gepubliceerde resultaten zit."

 

Meer informatie en inschrijven

 

Gerelateerd nieuws

Boek over Functionele Veiligheid in de machinebouw!

Boek over functionele veiligheid in de machinebouw

Medio juli 2019 kwam een nieuw boek uit over functionele veiligheid in de machinebouw met als ondertitel: het doorgronden van SIL & PL met behulp van het V-model.

100 miljoen voor nieuw AI-instituut

100 miljoen voor nieuw AI-instituut

De TU Eindhoven bouwt aan het Eindhoven Arificial Intelligence Systems Institute (EAISI), om meer bekendheid van het eigen onderwijs en onderzoek op dit gebied te creëren bij aankomende studenten, onderzoekers, het…

Bedrijf beboet nadat vrouw door rolluikdeur om het leven komt

Sensoren roldeur verkeerd bedraad; vrouw komt om

Een elektrisch inspectiebedrijf uit Cambridgeshire, Verenigd Koninkrijk is beboet nadat een vrouw dodelijk verpletterd werd door een rolluikdeur.

Webshop

webshop

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Product van de maand

RSS
Nieuwe Safety Field Box van Schmersal

Eenvoudige installatie-oplossing voor complexe machines: veiligheidsveldbus met PROFINET/PROFIsafe-veldbusinterface

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Agenda

3 december 2019, Vianen - Engelstalig

Certified Machinery Safety Expert (CMSE) met TUV certificaat

In samenwerking met TUV Nord heeft Pilz de Certified Machinery Safety Expert (CMSE) training ontwikkeld....

6 december 2019, D&F kantoor Breda

HAZOP Leader

6 en 13 december 2019

Meer agendapunten »