EO

Safe2go app voor delen informatie en instructies

11 november 2019 om 11:32 uur

Safe2go app voor delen informatie en instructies

Sinds 1 oktober 2019 kunnen bedrijven zich abonneren op de Safe2go app die naar eigen inzicht en per project of procedure kan worden ingericht en getoond. Dit zorgt voor structuur, duidelijkheid en uniformiteit bij aanmeldprocedures, veiligheidsregels en projectinformatie.

Geen gedoe meer met papieren bezoekersformulieren of portiers die door een taalbarrière geen duidelijke huisregels kunnen uitleggen aan externe partijen. De veiligheidsmanager kan er van uitgaan dat de projectleiders aan onderhoudsteams alle veiligheidsinstructies hebben doorgegeven.

 

Via de Safe2Go portal kan onder andere worden bekeken welke bezoekers de veiligheidsregels geaccepteerd hebben. Tijdens de werkzaamheden op de fabriek of bouwsite kunnen de projectleiders de onderhoudsteams up-to-date houden met projectinformatie of bij calamiteiten een pushbericht sturen. De bezoekers kunnen op hun beurt onveilige situaties fotograferen en doorsturen of via de app het noodnummer bellen. Zoek je een veilige route over het terrein? Of met spoed de EHBO post vinden? Die zijn te vinden op de plattegrond in de app.

 

Zodra de app voor een specifiek project of procedure is ingericht, krijgt deze ‘tour' door de app een unieke QR code. De bezoeker scant deze met de Safe2Go app zodat de tour wordt gestart en de bezoeker alle klaargezette appschermen kan doorlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het invullen van persoonsgegevens, bekijken van een veiligheidsfilm, afvinken en accepteren van werkinstructies of het maken van een multiple choice kennistest. Het scannen kan op locatie maar de QR code kan uiteraard ook gemaild worden zodat de bezoeker op een eerder moment de app rustig kan doorlopen en invullen. Alle gescande QR codes worden getoond en gesorteerd per project of procedure in de meegeleverde web-tool ‘Safe2Go portal'. Zo blijft deorganisator altijd op de hoogte van de aanmeldingen, incidenten en bezoekersstromen.

 

Meer informatie www.safe2goapp.nl

 

Webshop

webshop

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Product van de maand

RSS
Nieuwe kleine transponderschakelaar CTM

De nieuwe CTM is heel klein en is geschikt voor elke radius vanaf slechts 15cm. Toch is het een volwaardige PL e - Cat....

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Agenda

14 juli 2020, online

Hannover Messe Digital Days

Een digitaal overzicht van actuele ontwikkelingen op het gebied van industrie, energie en logistiek en...

11 augustus 2020, Vianen

Masterclass Machineveiligheid XL

11, 12 , 18, 19 augustus 2020

19 augustus 2020, Vianen

Machineveiligheid in een dag

Meer agendapunten »