EO

Gratis online AI-cursus voor en door bedrijven in Europa

06 november 2019 om 12:47 uur

Agoria lanceert 'AI in Business', een gratis online cursus over artificiële intelligentie voor bedrijven en werknemers. Via de online cursus begrijp je binnen 4 uur de basisprincipes van AI, leer je de zakelijke mogelijkheden kennen en krijg je praktische begeleiding om van start te gaan.


"Videogetuigenissen en meer dan 30 praktijkvoorbeelden bieden voor iedereen inspiratie, van Jan Modaal tot productie- en personeelsverantwoordelijken, datawetenschappers en IT-consulenten", zegt Danny Goderis, manager Digital bij Agoria.


"Artificiële intelligentie biedt nu al heel wat zakelijke opportuniteiten aan bedrijven in verschillende sectoren zoals gezondheidszorg, energie, productie en dergelijke. Daarom creëerden we deze open online cursus, die mensen in hun eigen tempo kunnen volgen. We beginnen met een uitleg van de basisprincipes van artificiële intelligentie en bieden bedrijven vervolgens een praktische gids aan over hoe ze ermee in hun eigen bedrijf aan de slag kunnen gaan. We geven tips over hoe je kansen rond artificiële intelligentie kunt herkennen, hoe je je gegevens voorbereidt, hoe je een project definieert en een strategie opstelt. Daarnaast behandelen we ook ethische aspecten en gaan we dieper in op de uitdagingen en opportuniteiten op het gebied van jobs. Op het einde krijg je een certificaat en kan je een project starten in je eigen bedrijf."


Meer dan 20 bedrijven hebben deelgenomen aan de creatie van deze online cursus. Zowel grote bedrijven zoals Microsoft, IBM, Brussels Airport Company en Proximus, als kleinere start- en schaalbedrijven zoals Faktion, In The Pocket, Froomle, Radix en Reimagine. De cursus bevat ook meer dan 30 voorbeelden van concrete toepassingen, om bedrijven zoveel mogelijk inspiratie te bieden.
"De voorbeelden demonstreren ook het bruisende ecosysteem rond artificiële intelligentie in België vandaag. Er is veel expertise in België en veel bedrijven hebben al projecten lopen of zijn bezig met de implementatie. Toch is er nog een enorm potentieel. Niet alleen grote bedrijven kunnen artificiële intelligentie implementeren, ook kleinere bedrijven kunnen waarde halen uit artificiële intelligentie", besluit Goderis.


De cursus "AI in Business" is gratis beschikbaar via www.agoria.be/ai-in-business

 

Gerelateerd nieuws

Rusland onthult Laika, zijn volgende generatie nucleaire aanvalsonderzeeër

Rusland onthult Laika, zijn volgende generatie nucleaire aanvalsonderzeeër

Rusland werkt aan een nieuw type kernonderzeeërs. De Laika, vernoemd naar een Siberisch sneeuwhondenras, is Moskou’s eerste nieuwe nucleaire aanvalsonderzeeër in bijna 50 jaar.

MIT ‘tunet’ isolatiewaardes met elektriciteit

MIT ‘tunet’ isolatiewaardes met elektriciteit

Onderzoekers aan het MIT hebben een 'elektrische warmteklep' ontworpen, een apparaat dat de thermische geleidbaarheid van materialen naar behoefte kan variëren. Ze slaagden erin om het vermogen van het…

Help zwarte gaten ontdekken in het Lofar Radio Galaxy Zoo-project

Zwarte gaten ontdekken in het Lofar Radio Galaxy Zoo-project

Wetenschappers van Astromn en de universiteit Leiden zoeken hulp om de oorsprong te vinden van honderdduizenden sterrenstelsels die zijn ontdekt door radiotelescoop Lofar.

Webshop

webshop

 

Gratis nieuwsbrief

EOL

 

Product van de maand

RSS
Semiflexibele printplaten (PCB)

Semiflexibele printplaten bestaan uit gespecialiseerde FR-4-materialen en worden gemaakt volgens een specifieke...

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

B&R Industriële Automatisering BV *
B&R Industriële Automatisering BV *

Perfection in Automation

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden

 

Agenda

3 maart 2020, Den Bosch

High Speed and Radio frequency PCBs

Seminar about High Speed and Radio frequency PCBs

4 maart 2020, Veldhoven

RapidPro

Op weg naar de Digitale Productie

10 maart 2020, Vianen

Masterclass Machineveiligheid XL

Meer agendapunten »