Oude machines pimpen

Schurter ontwikkelt en produceert volledig klantspecieke HMI-oplossingen en biedt daarmee de mogelijkheid oude apparaten te upgraden naar moderne en eenvoudig te gebruiken producten.

Een bedrijf heeft al 30 jaar dezelfde Point of Sale machine in gebruik. Hij werkt nog prima, maar ziet er gedateerd uit. Het bedrijf wil niet een compleet nieuw product aanschaffen aangezien dat erg kostbaar is en de mechanica van de machine nog uitstekend werkt. In plaats daarvan heeft het apparaat gewoon een facelift nodig.

Dus wat als de oude machine simpelweg kan worden ge-upgrade? Waardoor deze de allernieuwste bedieningstechnieken bevat, met een custom-made drop-in paneel? Een paneel die service engineers eenvoudig in de machine kunnen plaatsen en die plug-and-play ontworpen is voor de betreffende machine?

PCAP

Dat is mogelijk met capacitieve technologie (PCAP). Deze technologie wordt steeds populairder; van zelfbedieningskassa’s in supermarkten tot parkeermeters op straat. In de loop der jaren zijn de fysieke knoppen vervangen door multi-touch touchscreens, waardoor het product makkelijker is in gebruik. Het uiterlijk van PCAP technologie is ook aansprekend voor de gebruiker aangezien deze ook wordt gebruikt in tablets en smartphones.

Schurter ziet zichzelf als de ideale partner voor een breed scala aan HMI-oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in membraanschakelaars, resitieve touchscreens, PCAP touchscreens en capacitieve schakelaars. Alle producten worden volledig klantspecifiek ontwikkeld en worden geproduceerd in één van de productielocaties binnen de Schurter groep. Doordat er vanaf het begin nauw samengewerkt wordt met de klanten kunnen vanaf een vroeg stadium de ideale oplossingen worden gecreëerd.