Eurocircuits verkort levertijden

Eurocircuits heeft de standaard doorlooptijden voor de Standard-, IMS- en RF-pool services (zo’n 85% van alle pooling orders) met twee dagen ingekort van zeven naar vijf dagen. Hiermee springt het bedrijf in op de wens van klanten voor kortere levertijden voor proto’s en kleine-serie PCB’s. Door slim te investeren in apparatuur en automatisering is het daarbij gelukt om de processen dusdanig te optimaliseren dat de tarieven voor deze diensten gelijk zijn gebleven.

Ook de standaard doorlooptijd voor PCB prototyping is verlaagd, naar drie dagen. Deze verlaging gaat naar zegge van het bedrijf gepaard met een kostenreductie van bijna 50%.

Recentelijk introduceerde Eurocircuits de 3+3 Service, waarbij proto’s in drie dagen kunnen worden geproduceerd en in drie dagen worden geassembleerd. Deze service zal vooral engineers aanspreken die snel hun ontwerpen (functioneel) willen testen.

Eurocircuits is eind 2017 begonnen met het aanbieden van diensten voor PCB-assemblage (in het verlengde van het produceren van PCB’s). Dit loopt zo goed dat er inmiddels investeringsplannen zijn gemaakt voor extra assemblagelijnen en personeel om aan de groeiende vraag te kunnen blijven voldoen.