Gratis Webinar (25 oktober): hoe onderhoud combineren met levensduurverlenging, vervangingen en modernisering aan industriële installaties?

De technische dienst van de toekomst moet een verbetermotor worden, die onderhoud combineert met levensduurverlenging, vervangingen en modernisering. Maar hoe organiseer je dat, en niet onbelangrijk, hoe doe je dat op een bedrijfseconomisch verantwoorde manier? Op 25 oktober is hierover een gratis webinar.

De Europese industrie is aan het vergrijzen. Recent onderzoek toont aan dat bijna de helft van onze industriële installaties tussen 2015 en 2025 vervangen moet worden. Door de economische crisis hebben maar weinig bedrijven hier de financiële middelen voor. Sluiting dreigt en levensduurverlenging is vaak de enige optie om de industriële productie in het Westen te behouden. En dat in een sterk globaliserende economie, met toenemende concurrentie uit lageloonlanden met relatief jonge en moderne fabrieken.

Zie hier de nieuwe uitdaging van de hedendaagse onderhoudsmanager. De concurrentiekracht van onze verouderde installaties moet omhoog en instandhouding alleen is niet voldoende. Hoe pak je het aan? Bezoek het Webinar.

Meer informatie en inschrijven: https://www.mainnovation.com/nl/events/vdm-xl-value-driven-maintenance-asset-management-5/

Webinar: VDM XL, Value Driven Maintenance & Asset Management
25 oktober 2018 – start 14:00 eind 15:00
Spreker: Remco Jonker
Taal: Nederlands gesproken