Smart Industry centraal op Technische Unie Industrie Event 2018

Op het vijfde Industrie Event van Technische Unie staat het thema Smart Industry Solutions centraal. Met inspirerende sprekers moet het een middag worden waarin cybersecurity, smart engineering, energie-investeringsaftrek, exporteren naar Noord-Amerika en smart manufacturing aansprekend aan bod komen.

  • Ernest Kappers (Eplan) vertelt tijdens zijn lezing over digitalisering van het gehele engineering- en productieproces. Van basic- en detail engineering, werkvoorbereiding, productie van de besturingen en verdeelpanelen tot aan onderhoud en beheer.
  • Marcel Jutte (Nen) praat de bezoekers bij over de belangrijkste aandachtspunten binnen cybersecurity voor industriële netwerken.
  • Het exporteren van machines naar Noord-Amerika is ‘een vak apart’. Geurt van Bennekom (Eaton) licht de belangrijkste normen en richtlijnen toe.
  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) neemt de bezoekers mee in de belangrijkste ontwikkelingen rondom het klimaatakkoord.
  • Ook zijn Aweta en Inelvé uitgenodigd om hun best practices omtrent smart manufacturing te delen.

Innovatieve oplossingen

Strategische leveranciers ABB, Draka, Eaton, Lapp, Omron, Philips, Phoenix, Rittal, Schneider, Siemens en SMC informeren de bezoekers over hun producten, diensten en oplossingen voor machinebouwer, industriële eindklant en paneelbouwer.

Data en locaties

Maandag 24 september – Van der Valk Breukelen
Dinsdag 2 oktober – Van der Valk Dordrecht
Dinsdag 9 oktober – Van der Valk Zwolle
Dinsdag 6 november – Van der Valk Uden-Veghel

Het Industrie Event is gratis te bezoeken. Kaarten bestellen kan op tu.nl/event