Vakblad Product in een nieuw jasje

Vakblad Product ziet er anders uit. Eigentijds, verrassend met oog voor design. En dat mag ook wel voor een blad voor ontwerpers. Bovendien bestaat Product 25 jaar en dan is een nieuw jasje een mooi cadeau.

Inhoudelijk bieden we inspiratie door het presenteren van diverse ontwerpen en producten in korte berichten en artikelen gecombineerd met actuele en aansprekende columns met aandacht voor beeld en de verhalen achter de ontwerpen.

Bekijk hier het bladerexemplaar

Digitaal

Ook de digitale omgeving van Product is veranderd én verbreed. Het maakt nu onderdeel uit van engineersonline.nl, een dynamische plek op het web met bijna 20.000 unieke bezoekers met maand, waar voor lezers van Product ook de nodige informatie te vinden is in gerelateerde vakgebieden. We nodigen u uit om eens een kijkje te nemen op productmagazine.nl en abonneer u op de maandelijkse nieuwsbrief.

Vraag gratis proefnummer aan

Doelgroep

Met ons magazine en digitale platform richt Product zich op personen die direct en indirect betrokken zijn bij de ontwikkeling van industriële producten. Hiertoe behoren managers van onderzoek en ontwikkeling, industrieel ontwerpers, vormgevers, marketingmanagers, productmanagers, constructeurs, marktonderzoekers en innovatie-adviseurs. Zij hebben met elkaar gemeen dat ze invloed hebben op de wijze waarop producten worden ontwikkeld en gefabriceerd, en op de gereedschappen en materialen die bij ontwikkeling en fabricage worden gebruikt.

We wensen u veel lees- en kijkplezier met deze vernieuwde uitgave van Product. Reacties zijn welkom, en vindt u dat een bepaald onderwerp niet in het blad mag ontbreken? Laat het ons dan vooral weten.

Walter Wijnhoven, Hoofdredacteur Product, w.wijnhoven@mybusinessmedia.nl

Marjan Leenders, Uitgever Product, m.leenders@mybusinessmedia.nl