Online platform voor NEN 1010 en NPR 5310

Op 1 oktober opent NEN het online platform ‘Werken met NEN 1010’. Deze online dienst is gericht op de e-installatieprofessional en geeft altijd toegang tot de nieuwste NEN 1010 en NPR 5310.

Aanvullingen en correctiebladen worden automatisch geactualiseerd op ‘Werken met NEN 1010′. De e-installateur werkt dus altijd met de nieuwste informatie. NEN kiest voor een abonnementstructuur waarbij de gebruiker een vast bedrag per jaar betaalt.

  

Het platform bevat een zoekfunctionaliteit en biedt ook gelegenheid tot het maken van online notities. Daarnaast kan de gebruiker bladwijzers aanmaken, waardoor eenvoudig en snel de benodigde (gepersonaliseerde) informatie gevonden kan worden. Verder is er een overzicht van wet- en regelgeving en een NEN 1010 e-learning tool.

Uit de praktijk blijkt dat gebruikers niet zeker weten of zij altijd gebruik maken van de recentste versie van NEN 1010. Daarnaast vraagt men om online toegang tot deze belangrijke norm zodat de installateur niet meer met een dikke map op pad hoeft. Met dit online platform speelt NEN dan ook in op de behoefte van de markt.

Meer informatie over ‘Werken met NEN 1010’ staat op www.nen.nl/werkenmetnen1010.