Eurocircuits anticipeert op herstel economie

In een periode waarin de meeste PCB-fabrikanten snijden in hun kosten, investeert Eurocircuits in een tweede Europese productie-unit in Aken, Duitsland. De onlangs geïntroduceerde PCB Proto Service blijkt bijzonder succesvol en dankzij de nieuwe fabriek kunnen nu 2 prototypen binnen 2 dagen worden geleverd. Eurocircuits is gespecialiseerd in PCB-prototypen en kleine series voor de Europese markt. […]

In een periode waarin de meeste PCB-fabrikanten snijden in hun kosten, investeert Eurocircuits in een tweede Europese productie-unit in Aken, Duitsland. De onlangs geïntroduceerde PCB Proto Service blijkt bijzonder succesvol en dankzij de nieuwe fabriek kunnen nu 2 prototypen binnen 2 dagen worden geleverd. 

Eurocircuits is gespecialiseerd in PCB-prototypen en kleine series voor de Europese markt. De printleverancier ziet momenteel al bij zijn klanten dat er nieuwe producten worden ontwikkeld, die straks nodig zijn als de vraag weer aantrekt.  
De nieuwe fabriek, centraal in Europa, maakt betere dienstverlening en kortere levertijden mogelijk. Via de online PCB Proto Service kunnen 2 prototypen van een printplaat nu worden geleverd binnen 2, 3 of 5 dagen.

• Express levering: dubbelzijdig in 2 werkdagen; vier lagen in 3.
• Standaard levering: twee of vier lagen in 5 werkdagen
• Boards zijn volledig afgewerkt met 2 soldeermaskers en 1 legenda
• Bonus board. Om twee printkaarten te maken worden er drie opgestart. Als de derde kaart goed is, wordt hij gratis meegeleverd.  
• Geen kosten voor tooling; geen kosten voor minimum order. 
• 100% CAM verificatie  voorafgaand aan productie. 

Prijsvoorbeeld 
Twee halve Eurocards (100 x 80 mm) in 5 dagen: € 38,12 per stuk, dubbelzijdig, of € 77.23 voor 4L. 
De PCB Proto Service is te vinden op  www.eurocircuits.com.

Aanvulling
De fabriek in Aken is een aanvulling voor de al bestaande online pooling service voor prototypen en kleine series vanuit de fabriek in Hongarije – en grotere series vanuit India.Qua technologie en kwaliteit is hij 100% compatibel met de fabriek in Hongarije. Daardoor is een snelle overdracht mogelijk van de benodigde pooling-kennis en -kunde.