Nieuwe bestuursleden voor Feda

Feda start in 2012 met twee nieuwe bestuursleden én een nieuwe branchemanager. Arjan Coppens (Bosch Rexroth) en Patrick Boers (Ingersoll Rand) zijn per 1 januari toegetreden als Feda-bestuurslid.

Patrick Boers, aangesloten bij de Feda-sectie Air Solutions, motiveerde zijn kandidaatschap als volgt: "Ik wil graag bijdragen aan de verbetering van de aantrekkingskracht van de branche, de scholing van toekomstig personeel en vooral de concurrentiepositie van Feda-leden".

Hoofdthema’s voor Arjan Coppens zijn: netwerken, kennisuitwisseling en onderwijs. Coppens heeft het voorzitterschap van de sectie Hydraulic Solutions vervuld en is nog altijd aangesloten bij deze sectie.

Met inzet van zijn kennis van verenigingsmanagement gaat Marcel van Haren waardevolle invulling geven aan zijn rol als Feda branchemanager. Voorheen was hij actief bij het Mikrocentrum als High Tech Platform Manager, sinds maart 2009 maakt Van Haren deel uit van het FME team Elektrotechniek, Mechatronica en Maintenance.

Volgens Van Haren zijn de Feda-doelstellingen voor 2012: "koersbepaling, stimuleren van de samenwerking binnen Feda en met externe stakeholders, versterken van het branche-imago en per sectie verder uitdiepen en tot hun recht laten komen van de belangrijkste kernwaarden. Deze kernwaarden komen in grote lijnen overeen met de Feda-pijlers: kennis, netwerk en promotie".