Nieuw pand Van Dorp Installaties geopend

Het nieuwe pand van de vestiging van Van Dorp installaties te Helmond officieel geopend. De openingshandeling werd verricht door wethouder Yvonne van Mierlo en mevrouw van Dorp. Tijdens deze feestelijke middag stond het onderwerp ‘Duurzaamheid: gewoon doen!’ centraal.

Dit voorjaar vond de verhuizing van de vestiging Helmond plaats. Er is intrek genomen in een modern bedrijfspand aan de Schootense Dreef 23. Tijdens de openingsbijeenkomst toonde Van Dorp installaties haar innovatieve duurzaamheidconcepten, waaronder een zelf ontwikkeld PCM klimaatplafond dat in het pand aanwezig is. Dit bijzondere plafond levert het kantoorpand tot 50% energiebesparing op. Ook de milieubewuste auto’s op aardgas en elektriciteit van Van Dorp installaties waren te bekijken. 

Totaalinstallateur

Van Dorp installaties is een landelijk opererend installatiebedrijf met vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Breda, Deventer, Heerenveen, Helmond, Rotterdam, Venlo, Zevenaar en Zoetermeer. Het bedrijf telt ongeveer 750 medewerkers. Als totaalinstallateur houdt Van Dorp installaties het overzicht over het totale installatiepakket.