NEN biedt young professionals gratis lidmaatschap

NEN-commissieleden kunnen nu een gratis tweede lidmaatschap voor een collega afsluiten. De aanbieding geldt voor young professionals en voor een lidmaatschap van maximaal twee jaar.

Veel bedrijven en organisaties hebben een strategische keuze gemaakt om deel te nemen aan normalisatie. Normcommissieleden weten maar al te goed wat de toegevoegde waarde is van deelname aan normalisatie. NEN wil graag helpen om binnen deelnemende organisaties een breder draagvlak te creëren en dit goed in te bedden. Ook voor de continuïteit van deelname en borging van de ‘knowhow’ is het belangrijk dat die kennis gedeeld wordt.

NEN biedt daarom bedrijven die een lidmaatschap hebben een aantrekkelijk Young professional-programma. NEN-commissieleden kunnen een gratis tweede lidmaatschap voor een collega afsluiten. Het betreft een volwaardig lidmaatschap met eigen account, documenten, mogelijkheid tot deelname aan de commissievergaderingen en zelfs internationale vergaderingen.

De young professionals worden geregistreerd als lid van de commissie voor de duur van maximaal twee jaar. In de vergaderingen hebben ze echter geen stemrecht.

Voor het lidmaatschap gelden de volgende criteria:

  • de young professional is jonger dan 35 jaar
  • de young professional beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
  • de organisatie heeft al minstens één betalend lid
  • duur lidmaatschap is maximaal twee jaar