National Instruments in top 10 beste werkgevers

Voor het derde opeenvolgende jaar heeft het ‘Great Place to Work’-instituut National Instruments uitgeroepen tot een van de 25 multinationale topwerkgevers ter wereld. Dit jaar kreeg NI de negende plaats toegekend.

Dr. James Truchard, CEO National Instruments: "NI’s aanpak van langetermijnmanagement, bekend als het 100-jarenplan, erkent dat bijdrages van onze werknemers een directe invloed hebben op het succes van onze sleutelaandeelhouders en belangrijk zijn voor NI’s algehele groei." Volgens Truchard levert dit een goede werkomgeving en een vruchtbare carrière op voor medewerkers.

Volgens Fortune is NI al 14 jaar lang een van de 100 beste bedrijven om voor te werken. Het Great Place to Work-instituut heeft NI kantoren in China, Costa Rica, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Mexico en het Verenigd Koninkrijk erkend.

NI is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 7000 medewerkers in bijna 50 landen. De bedrijfscultuur is verspreid buiten het hoofdkwartier in Austin naar elk van de bijkantoren. NI investeert in mensen en wil een stabiele werkgever zijn, ondanks moeilijke economische tijden