Mybusinessmedia zet in 2011 50 nieuwe opleidingen in de markt

Mybusinessmedia, de crossmediale uitgeverij die tot de vijf grootste vakbladuitgeverijen van Nederland behoort, focust zich naast informatieoverdracht aan vakprofessionals, nu ook op kennisoverdracht, onder de naam Mybusinessacademy. Deze focus leidt tot de doorontwikkeling van specifieke cursussen, trainingen en opleidingen voor professionals uit diverse branches waarbinnen MYbusinessmedia actief is.

In de aanpak van Mybusinessacademy staat praktische toepasbaarheid centraal. De thema’s en informatie zijn altijd actueel en de vaardigheden die opgedaan worden, zijn direct toepasbaar in de praktijk. Ervaren vakspecialisten uit de praktijk doceren de cursussen. De opleidingen dragen bij aan het succesvol uitoefenen van het vak van de professional.

Mybusinessacademy zorgt voor inspiratie en kennisvergroting voor ambitieuze ondernemers.

Vijftig opleidingen 

Een uitgekiende serie van cursussen, trainingen en opleidingen met zeer relevante onderwerpen helpt ondernemers op weg naar nog betere prestaties en helpt hen de juiste focus te vinden. Zo lanceert MYbusinessacademy volgend jaar ruim 50 opleidingen, waaronder: Klantbehoud en vergroten klantwaarde, augmented reality, Search Engine Optimalisation (SEO), Van Tekstredactie naar iPadredactie en bloggen met behulp van Social Media.

Onder de merknamen Mediafacts Academy en Boekblad Academie worden al een aantal jaren succesvolle cursussen georganiseerd voor het media en boekenvak, waaronder: Opleiding Uitgeverij, Digitaal magazine maken op de iPad, Mobiel uitgeven op smartphone en iPad en Publiceren van e-books.

MYbusinessmedia heeft marktleidende vakbladen en websites in het portfolio. De titels en producten zijn gericht op ondernemers met een behoefte aan actuele vakinformatie. MYbusinessmedia ziet veel perspectief in de doorontwikkeling van opleidingen, naast het verder uitbouwen van online en eventmarketing proposities.

Meer informatie: http://www.mybusinessacademy.nl/