EO
Reliance Precision

Reliance Precision

Sinds 2000 heeft Reliance een verkoopondersteunend kantoor in Nederland. U kunt hier terecht voor uw technische en commerciële vragen. Hierdoor staan wij dicht bij onze klanten in de Benelux en kunnen zo een goed verloop van uw projecten waarborgen. Wij helpen u graag in de ontwikkeling van uw concept, bieden ondersteuning middels technische analyse van uw ontwerp of helpen u bij uw keuze voor nauwkeurige componenten of bij de samenstelling van hoogwaardige bouwgroepen.

 

Goede spindelaandrijvingen, ook spelingsvrij

U bent op zoek naar een nauwkeurige spindelaandrijving? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Reliance vindt u de spindelaandrijving die u nodig heeft. Met ons groot assortiment aan spindelaandrijvingen en de mogelijkheden om die aan te passen aan uw wensen slaagt u bij ons altijd.

Lees meer over onze spindelaandrijvingen

 

Bevestigingsmaterialen in vele soorten en maten

Bevestigingsmaterialen zijn een onlosmakelijk deel van uw bouwgroep, en Reliance Precision heeft de juiste bevestigingsmaterialen voor u. Reliance heeft veel ervaring in de elektronische componentenbranche en voor vrijwel al uw (aan)vragen hebben wij dan ook een oplossing. Reliance werkt oa met applicaties in hoogwaardig vacuüm en andere kritische omstandingheden. U vind bij ons de bevestigingsmaterialen die geschikt zijn voor dergelijke hoogwaardige bouwgroepen.

Lees meer over onze Bevestigingsmaterialen

 

Hoogwaardige lineaire geleidingen voor lichte belasting

Reliance biedt u lineaire assen welke zijn ontworpen voor applicaties waar lage kosten, lange levensduur en minimale frictie belangrijke factoren zijn. De combinatie van materialen van de lineaire assen zijn zo gekozen dat temperatuurschommelingen minimale invloed hebben op het functioneren van de geleiding. Onze lineaire sledes zijn er in standaard en miniatuur uitvoering en kunnen we binnenshuis voor u op maat maken tegen korte levertijden.

Lees meer over onze hoogwaardige lineaire geleidingen

 

Betrouwbare servo aandrijving

Op zoek naar een specifieke servo aandrijving? Reliance kan servo aandrijvingen leveren door gebruik te maken van de Reliance Cool Muscle servo gestuurde closed loop geïntegreerde motor.

Lees meer over onze servo aandrijvingen

 

Lineaire actuatoren voor optimaal resultaat

Voor wie meer rigiditeit en stabiliteit nodig heeft is kan de LRS een goede oplossing zijn. In plaats van gebruik te maken van een aluminium extrusieprofiel worden hier geharde geslepen assen met rolwagens gebruikt. Deze bevinden zich aan beide kanten van de spindel en leiden tot een hogere stijfheid en stabiliteit.

Lees meer over onze lineaire actuatoren

 

Lineaire aandrijvingen

Reliance Precision Ltd. biedt u naast standaard lineaire aandrijvingen tevens plug&play lineaire aandrijvingen.Denk hierbij aan onze Racktuator, een plug&play systeem met onze holle tandheugel voor bijv pick&place modules of pipetteeraandrijving. Vulslangen en kabels kunnen door de holle heugel geleid worden om uw module nog compacter en veiliger te maken.

Lees meer over onze lineaire aandrijvingen

 

Goede tandheugels nodig?

U bent op zoek naar een nauwkeurige spindelaandrijving? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Bij Reliance vindt u de spindelaandrijving die u nodig heeft. Met ons groot assortiment aan spindelaandrijvingen en de mogelijkheden om die aan te passen aan uw wensen slaagt u bij ons altijd.

Lees meer over onze tandheugels

 

Hoogwaardige tandwielkasten

Voor tandwielkasten in vele soorten en maten bent u bij Reliance Precision aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment tandwielkasten van hoogwaardige kwaliteit. We leveren zowel planetaire, hypoïde als haakse aandrijvingen.

Lees meer over onze tandwielkasten

 

Wormwielen

Voor tandwielkasten in vele soorten en maten bent u bij Reliance Precision aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruim assortiment tandwielkasten van hoogwaardige kwaliteit. We leveren zowel planetaire, hypoïde als haakse aandrijvingen.

Lees meer over onze wormwielen

 

Flexibele koppelingen van hoge kwaliteit

Bij Reliance Precision Ltd. beschikken we over een groot aanbod aan flexibele koppelingen. Neem bijvoorbeeld onze gepatenteerde Reli-a-Flex koppelingen. Zo ontworpen dat ze uitermate flexible, maar toch torsiestijf zijn. In ruim 10 jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest gewaardeerde koppelingen op de markt.

Lees meer over onze flexibele koppelingen

 

Reliance Precision Holland

logo relianceFlorijnstraat 20
4879 AH Etten-Leur
tel: +31 (0)765 040790
www.reliance.co.uk

 

Nieuws

Cell Culture Plate Manipulator

Reliance and Greiner Collaborate to Develop Cell Culture Plate Manipulator

Reliance Precision Limited (Reliance) today announced that its partnership with major supplier of high-quality labware, Greiner Bio-One (Greiner) has resulted in development of the CELLswingTM, an automated manipulator, which gently moves and rotates a CELLdiscTM containing adherent mammalian cells in any required position.

Read here more.

Nieuw bij Reliance, kogelomloopsspindels
Vraag sales@reliance.co.uk naar de mogelijkheden.

Kogelomloopsspindels

Reliance investeert in Leading-Edge Surface Analyse Systeem
Reliance is het eerste Britse bedrijf dat het SmartProof 5 systeem van de Duitse fabrikant Zeiss aanschaft. Dit nieuwe Leading-Edge systeem wordt aangeschaft om oppervlakte analyse en meetmogelijkheden uit te voeren en om de afdeling Metrology binnen Reliance te versterken.

Bekijk het volledige bericht

Werelds eerste robot aangestuurde oog chirurgie
In 2009 ontving Reliance een oproep van Dhr. T. Meenink van de Universiteit van Eindhoven. In samenwerking met het AMC Amsterdam was hij bezig met een robot systeem dat zou kunnen helpen bij oog chirurgie. John Bazuin, product manager bij Reliance bracht een bezoek aan de universiteit van Eindhoven om te kijken of Reliance hierbij kon helpen. Daarna is besloten om een reeks monster producten te leveren en vervolgens bleef hij in nauw contact met het onderzoeksteam om de ontwikkelingen nauwlettend te volgen. Uiteindelijk kon Reliance bijstaan met de integratie van hoge precisie hubless tandwielen en bouten. Nu, zeven jaar later is dit werelds eerste succesvolle robot die wordt gebruikt in het Oxford John Radcliffe Hospital en is dit het kernproduct geworden van de nieuw opgerichte ondernemen Preceyes B.V.

Bekijk het volledige bericht

 

Onze producten