Murrelektronik – stay connected
Murrelektronik

Murrelektronik B.V.

Uw Systeempartner, van de schakelkast via de interface actief of passief in het veld

Murrelektronik is een internationaal opererende onderneming en één van de toonaangevende fabrikanten voor producten binnen de automatiseringstechniek. Ons doel is de concurrentie positie van onze klanten te vergroten met intelligente installatie oplossingen.

De filosofie om I/O aansluitoplossingen efficiënt en betrouwbaar te realiseren wordt consequent door alle 2.500 medewerkers wereldwijd uitgedragen. Hierdoor heeft Murrelektronik zich een leidende positie verworven als toeleverancier op het gebied van IP67 automatiseringstechniek. High End technologie, oplossingen voor complexe systemen, klanttevredenheid en optimale service – dat is Murrelektronik.

 

Elektronica in de schakelkast

Optimale stroomvoorzieningssystemen

ProductDe schakelkastcomponenten van Murrelektronik zorgen voor een optimale stroomvoorziening in machines en installaties. Met de gepatenteerde MICO stroombewaking als sprekend voorbeeld.

De afzonderlijke componenten zijn perfect op elkaar afgestemd. Hierdoor wordt een doordachte stroomvoorziening op hoog niveau gecreëerd. De focus ligt hierbij op een hoog rendement. Installeren kost slechts weinig tijd. Filters en buffermodules verzekeren de beschikbaarheid van de installatie.

Meer informatie over schakelkastcomponenten van Murrelektronik vind je hier.

 

Interfaces

Product Verbinden, scheiden en communiceren

Interfaces van de schakelkast tot in het veld zijn elementair voor vele installatieconcepten.

Murrelektronik biedt een omvangrijk pakket voor het snel aansluiten, het ongecompliceerd scheiden en het verbinden van diagnoseapparaten. De componenten zijn variabel inzetbaar. WCD's voor de schakelkast en lichtsterke signaalzuilen ronden het portfolio af.

Meer informatie over interfaces van Murrelektronik vind je hier.

 

Aansluittechniek

Een haast grenzeloze veelvoud

ProductMurrelektronik is marktleider in aansluitkabels, met een haast grenzeloze veelvoud aan kabeltypes, kleuren en aansluitbouwvormen.

De M8- en M12-connectoren zijn er net zoals de ventielstekkers in een voorgeconfectioneerde uitvoering en nagenoeg in alle kabellengtes. LED en demping zijn vaak geïntegreerd. Praktische adapters en T-stukken verhogen de flexibiliteit. De momentsleutel is een praktisch hulpmiddel en zorgt voor gegarandeerd dichte verbindingen.

Meer informatie over aansluitkabels van Murrelektronik vind je hier.

 

I/O-Systemen

Een haast grenzeloze veelvoud

productielijnI/O-Systemen van Murrelektronik verbinden in een installatie, actoren en sensoren met de besturing.

De eisen aan I/O-systemen zijn erg verschillend. Vaak zijn er veel I/O's vlak bij elkaar, maar vaak moeten ook grote afstanden worden overbrugd. De omgeving kan schoon maar ook ruw zijn. Murrelektronik biedt verscheidene I/O-systemen, van praktische verdeler oplossingen tot high-end veldbussystemen.

Meer informatie over I/O-Systemen van Murrelektronik vind je hier.

 

Vacatures

Mensen die het verschil willen maken zijn altijd welkom in ons team

vacaturesWij zoeken toegewijde mensen die van hun werk houden, die zich willen onderscheiden en met ons groeien.

Murrelektronik is een innovatieve, wereldwijd opererende onderneming die een een groot aantal uitdagingen kan bieden.

Bekijk hier de actuele vacatures.

 

Contact

Murrelektronik B.V.

Met onze slogan “Stay Connected” blijven wij graag met u in contact

Takkebijsters 3
4817 BL Breda

T: 085 222 02 82
F: 085 222 02 83
E: sales@murrelektronik.nl

Bezoek onze website www.Murrelektronik.nl

 

Bekijk het laatste nieuws

 

Onsite training

"Decentrale Installatie Concepten"

Wordt u ook geconfronteerd met kilometers bedrading in uw machines, met lange installatietijden, schaarste in technisch personeel en tijdrovend zoeken naar een storing? Wij bieden u onze deskundige consulting service. Onze adviseurs komen bij u langs en kijken naar uw machine. Samen met u ontwikkelen wij ideeën en gedachten voor uw machine en installatie. Daarmee helpen wij u het juiste concept te kiezen: economisch verantwoord, lage kosten en een stap voor op uw concurrentie.

Bij Murrelektronik kunt u uit veelzijdige installatieconcepten kiezen. Wij bieden bij een vraagstuk niet slechts één oplossing. In plaats daarvan bieden wij de keus uit meerdere installatie concepten, U kunt voor een concept kiezen, dat niet alleen aan de technische eisen voldoet, maar ook de nadruk legt op de economische accenten, die voor u belangrijk zijn.

Wij komen graag bij u onsite om met een uitgebreide demonstratie, die volledig is afgestemd op uw situatie, onze filosofie en oplossingen te tonen in decentrale installatie concepten, waardoor er veel voordelen voor u te behalen zijn:

  • Minder kabels om aan te sluiten.
  • Kortere installatietijden.
  • Minder bedrading door uw machine.
  • Storing vinden in plaats van zoeken.
  • Diagnose beschikbaar,daar waar het hoort.
  • Een overzichtelijke Plug & Play installatie.

Zo maakt u kennis met de producten van Murrelektronik, leert u over toepassingen en oplossingen binnen uw marktsegment, eenvoudig bij u op kantoor of in de werkplaats.

Wil jij deze training bijwonen? Voor meer informatie neem contact op met onze verkoopbinnendienst via:

T: 085 - 222 02 82
E: sales@murrelektronik.nl

training