EO
Laatste nieuws:
LAPP Benelux B.V.

Van Dijklaan 16
5581 WG Waalre
T: +31 (0)40 228 50 00

Over LAPP

LAPP met hoofdkantoor gevestigd in Stuttgart is een toonaangevende producent en leverancier van geïntegreerde oplossingen en merkproducten op het gebied van kabel- en verbindingstechnologie. Het bedrijfsportfolio bevat flexibele kabels, connectoren en kabeltoebehoren tot en met volledig voorgeconfectioneerde systeemoplossingen.

LAPP-producten worden ingezet in de meest uiteenlopende markten en toepassingen, zoals: machinebouw, industriële robots, rolling stock, voedingsmiddelen- en drankindustrie, windmolens, fotovoltaïsche systemen, on-en offshore toepassingen en oplaadsystemen voor elektrische voertuigen. LAPP is nog altijd in familiebezit sinds de oprichting in 1959. Door de wereldwijde oriëntatie van LAPP zijn er momenteel 18 productielocaties en 44 eigen verkoopvestigingen. Verder kunnen hier nog 100 verkooppartners aan toegevoegd worden. Momenteel telt LAPP wereldwijd 4245 medewerkers, 48 daarvan zijn werkzaam bij LAPP Benelux B.V. in Waalre, Nederland.


Onze merken

ÖLFLEX®

ÖLFLEX® staat voor aansluit- en stuurstroomkabels. Onze flexibele en oliebestendige kabels voldoen aan de hoogste eisen en weerstaan zelfs de zwaarste omstandigheden.

Meer informatie

UNITRONIC®

Onze hoogwaardige UNITRONIC® kabels voor datanetwerken en veldbustechnologie bieden een toekomstgerichte oplossing voor alle toepassingen in industriële machines en installatietechniek. Van transmissie van eenvoudige signalen tot veldbuscommunicatie in complexe netwerken – wij bieden betrouwbare bekabelings- en verbindingsoplossingen voor bijna iedere situatie.

Meer informatie

ETHERLINE®

De producten van ons merk ETHERLINE® openen een veilige, snelle en betrouwbare deur naar de toekomst van ethernettoepassingen, zoals PROFINET®. De systemen bestaan uit duurzame en robuuste kabels en verbindings-componenten voor de passieve en actieve netwerktechniek en bieden voor bijna elke toepassing, in het bijzonder in een industriële omgeving, een geschikte oplossing.

Meer informatie

HITRONIC®

HITRONIC® optische vezelkabels maken het overbrengen van grote hoeveelheden data eenvoudig: zonder storingen en bugs en bijna met de snelheid van het licht. Zelfs elektromagnetische straling verstoort de overdracht niet. Het HITRONIC® gamma heeft de ideale oplossing voor binnen- en buitengebruik, voor zware omstandigheden en zelfs voor gebruik in kabelrupsen.

Meer informatie

EPIC®

De industriële connectoren van EPIC® kun je overal vinden in industriële machines en installatietechniek, voor metingen, sturing en aandrijving. EPIC® is een modulair systeem van behuizingen, binnenwerken en contacten: extreem robuust, 100% veilig en zeer eenvoudig te installeren.

Meer informatie

SKINTOP®

Gewoon de kabel doorvoeren en aandraaien, zo eenvoudig is het. Onze SKINTOP® kabelwartels garanderen een veilige verbinding in een handomdraai. De universele systemen zijn simpel, maar doeltreffend. Ze fixeren en centreren de kabel, sluiten hem hermetisch af en garanderen een optimale trekontlasting.

Meer informatie

SILVYN®

Het universele gamma van SILVYN® beschermslangen en -kabelrupssystemen beschermt kabels doeltreffend tegen stof, vocht, mechanische, thermische en chemische invloeden. Het veelzijdige SILVYN® gamma van kabelrupsen beschermt en leidt kabels zelfs in hoog dynamische toepassingen.

Meer informatie

FLEXIMARK®

Het doel: permanente markering. De oplossing: FLEXIMARK®. Dankzij deze duurzame systemen is een duidelijk overzicht in een schakelkast niet langer een utopie. Van eenvoudige labels voor het handmatig markeren tot digitale identificatie, dankzij het FLEXIMARK® gamma zijn ze gegarandeerd permanent.

Meer informatie


Wil je meer informatie over LAPP Benelux?