EO
HellermannTyton

HellermannTyton

HellermannTyton levert innovatieve klant specifieke systeemoplossingen voor het bundelen, beschermen, bevestigen en coderen van bekabeling. Ook het aansluiten en verwerken van bekabeling en de daarbij bijbehorende componenten zijn in ons aanbod opgenomen. Voor databekabeling in grote datacenters hebben we een pre-terminated plug-and-play concept ontwikkeld.

 

Detecteerbare bundelbanden

Detecteerbare bundelbanden van HellermannTyton bevatten in de gehele band metaalpigment, waardoor ze met metaal en röntgen-detectiesystemen opgespoord kunnen worden. Tijdens de ontwikkeling is specifiek rekening gehouden met HACCP-richtlijnen in onder andere de farmaceutische en levensmiddelenindustrie. Detecteerbare MCT-bundelbanden zijn corrosiebestendig en verkrijgbaar in diverse maten.

Lees hier meer over detecteerbare bundelbanden

 

Leveringsprogramma Krimp

HellermannTyton heeft een krimpkous voor iedere applicatie. De inhoud van de kous wordt door de producten uit ons leveringsprogramma Krimp mechanisch beschermd en elektrisch geïsoleerd. De diverse specifieke eigenschappen en toepassingsgebieden van de applicatie bepalen tezamen welke materialen ervoor gebruikt worden. Leveringsprogramma Krimp strekt zich uit van krimpkousen en vormstukken tot niet-krimpende kousen. Voor iedere klant hebben wij innovatieve oplossingen.

Lees hier meer over het leveringsprogramma krimp

 

Beschermslang voor F&B

Speciaal voor de levensmiddelen- en drankenindustrie ontwikkelde HellermannTyton Food en Beverage (F&B) beschermslangen. De beschermslangen kunnen perfect tegen water, stoom, oliën en vetten, maar zijn ook bestand tegen diverse chemische schoonmaakmiddelen. Ze maken onderdeel uit van ons HelaGuard productassortiment, dat vast en zeker ook een oplossing voor u biedt.

Lees hier meer over de beschermslang voor F&B

 

Leveringsprogramma Bundelen

Het leveringsprogramma Bundelen is een van de meest uitgebreide programma's van HellermannTyton. Het bevat diverse innovatieve oplossingen om uw kabels netjes en simpel te bundelen, maar biedt ook ruimte aan bijvoorbeeld markeringen voor aders en kabels en diverse gereedschappen die u bij het bundelen kunnen helpen. Benieuwd wat u nodig heeft? Wij geven graag advies op maat.

Lees hier meer over het leveringsprogramma bundelen

 

Drijvende bundelbanden

Polypropyleen bundelbanden staan binnen HellermannTyton bekend als drijvende bundelbanden. De tevens met metaalpigment verrijkte banden drijven op verschillende vloeistoffen en zijn daardoor geschikt om te gebruiken in de farmaceutische- en levensmiddelenindustrie. Alle drijvende bundelbanden zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar en voldoen aan HACCP-richtlijnen.

Lees hier meer over drijvende bundelbanden

 

Bundelbanden met RFID-chip

Om op de meest uiteenlopende componenten gemakkelijk een RFID-tag aan te brengen ontwikkelde HellermannTyton de bundelbanden met RFID-chip. Verkrijgbaar voor Hoge Frequentie (HF) of Lage Frequentie (LF) en eventueel met Ultra Hoge Frequentie (UHF). Gemakkelijk op te nemen in alle track & trace- en identificatiesystemen.

Lees hier meer over bundelbanden met RFID-chip

 

Leveringsprogramma Kabelbescherming

Het leveringsprogramma Kabelbescherming van HellermannTyton kent uitstekende eigenschappen en biedt diverse oplossingen om uw kabels te beschermen tegen schuren, trekken en andere invloeden van buitenaf. Naast PVC en metalen beschermslangen, bieden wij ook spiraalslangen, hersluitbare slangen en gevlochten kousen. De HelaGuard serie biedt complete systeemoplossingen inclusief accessoires.

Lees hier meer over het leveringsprogramma kabelbescherming

 

AT2000

 

M-Boss Compact

 

Contactgegevens

HellermannTyton B.V.
Vanadiumweg 11-c
NL-3812 PX AMERSFOORT

www.HellermannTyton.nl
info@HellermannTyton.nl
Bekijk onze blog