EO
Elsto

Over ELSTO

elsto locatie

ELSTO Drives & Control is een koploper als het gaat om industriële aandrijvingen. Verdeeld over vijf vestigingen met ieder hun eigen specialisatie, zorgt ELSTO Drives & Control altijd voor een passende aandrijfoplossing. Wij leveren producten van gerenommeerde merken, wat betekent dat de kwaliteit gewaarborgd is. Dankzij een ruime voorraad met onder andere diverse klembussen, reductoren en meer, kunnen we u snel van het juiste product voorzien. Ook vervanging is bij ons geen probleem.

Lees hier meer over ELSTO Drives & Control

 

Motoren

Motoren

Dankzij een breed assortiment aan motoren, heeft ELSTO Drives & Control altijd een geschikte motor voor u. Van draaistroommotoren tot zaagmotoren. U vindt ze in ons complete assortiment. Om iedereen van dienst te kunnen zijn leveren wij motoren van gerenommeerde merken, maar ook van ons eigen huismerk. Onze ELSTO motoren zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en voorzien van voordelige prijzen.

Lees hier meer over motoren

 

Tandwielkasten

Tandwielkasten

Wanneer u kiest voor tandwielkasten van ELSTO Drives & Control, weet u dat u kwaliteit in huis haalt. Wij leveren al vele jaren tandwieloverbrengingen van het merk Bonfiglioli Riduttori. Dit merk heeft zich bewezen op de markt en biedt zowel axiale als haakse reductoren. Ook Heavy Duty reductoren en vlakke opsteekreductoren behoren tot het brede assortiment. De diverse tandwielkasten kunnen doorgaans uit voorraad geleverd worden.

Lees hier meer over tandwielkasten

 

Wormwielkasten

Wormwielkasten

ELSTO Drives & Control is een vooraanstaande leverancier van wormwielkasten. Ook deze wormwielkasten zijn van het befaamde merk Bonfiglioli Riduttori en kennen kwaliteit. Wij leveren enkele en dubbele wormwielkasten, inclusief enkelvoudige wormassen van dit merk. Daarnaast zijn wij ook dé aanbieder van Servo wormwielkasten. Het merk Atlanta produceert deze kasten voor ons in diverse nauwkeurigheidsklassen.

Lees hier meer over wormwielkasten

 

Planetair reductor

Planetair reductor

Voor middelzware tot zware toepassingen zijn planetaire reductoren uitstekend geschikt. ELSTO Drives & Control levert deze reductoren van het merk Trasmital (onderdeel van Bonfiglioli) veelal uit voorraad. De planetaire reductoren zijn compact, scherp geprijsd en kennen vaak een universele uitvoering. Ze zijn er echter ook in meer specifieke uitvoeringen voor bijvoorbeeld betonmixers en wielaandrijvingen.

Lees hier meer over Planetair reductoren

 

Lineair actuator

Lineair actuator

Het assortiment lineaire actuatoren binnen ELSTO Drives & Control wordt gevormd door twee gerenommeerde merken. Pfaff Silberblau en Linear-Mech. Deze merken hebben zichzelf ruimschoots bewezen en produceren actuatoren van hoge kwaliteit. Neem bijvoorbeeld de industriële actuator van Pfaff Silberblau. Zelfremmend, in haakse en parallelle uitvoering leverbaar en verkrijgbaar met kogelomloopspindel of trapeziumspindel van hoogwaardige kwaliteit.

Lees hier meer over lineaire actuatoren

 

Besturingen

Besturingen

Het productassortiment 'besturingen' sluit goed aan op ons assortiment motoren en bestaat uit diverse componenten. Diverse besturingsregelaars, zoals frequentie, gelijkstroom en regeneratieve, nemen een plaats in binnen het aanbod. Ook high-tech regelaars ontbreken niet. Toerental sensoren en losse toebehoren maken het geheel compleet. Bent u niet op zoek naar besturingscomponenten, maar naar complete besturingsoplossingen? Ook dan kan ELSTO Drives & Control u helpen!

Lees hier meer over besturingen

 

Componenten

Componenten

De componenten die u in ons assortiment terugvindt, maken het aanbod van elektromagnetische aandrijfproducten compleet. Op deze manier kunt u bij één aanbieder (ELSTO Drives & Control) terecht met al uw elektromagnetische aandrijfvraagstukken. In deze categorie bevinden zich draaikrans en klaplagers, maar ook motorspansleden, spanassen en bedieningskabels. Stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit, uit voorraad leverbaar én voorzien van een scherpe prijs.

Lees hier meer over componenten

 

Contact

ELSTO Drives & Controls

Loosterweg 7
2215 TL Voorhout

Tel: 0252 219123
Fax: 0252 231660
Email: info\@elsto.eu
Website: www.elsto.eu

voorkant Elsto
 

IE2, IE3, IE4 motoren

ELSTO heeft een uitgebreid assortiment IEC genormaliseerde draaistroommotoren. De basis van het programma vormen de scherpgeprijsde ELSTO huismerk motoren in alumunium of gietijzeren behuizing oplopend tot een vermogen van maar liefst 900kW.

Het motorenprogramma voldoet aan de laatste eisen op het gebied van energiezuinigheid. Uit voorraad kunnen wij IE2, IE3, IE4 motoren leveren inclusief de bijbehorende high-end motorbesturingen.

Draaistroom(rem)motoren (IE2,IE3,IE4) >>

Draaistroom motor
 

Koppelingen

Ons koppelingsprogramma is zeer uitgebreid en omvat vele modellen van gerenommeerde fabrikanten. Dit uitgebreide programma maakt het voor u mogelijk om voor zeer uiteenlopende toepassingen de bijpassende koppeling te kunnen selecteren. Onze technische adviseurs kunnen u een gedegen advies geven bij deze selectie. Het op maat maken van boringen en spiebanen wordt in onze eigen werkplaats binnen 24 uur voor u uitgevoerd.

Lees hier meer over koppelingen

Koppelingen
 

Overbrengingen

De hoogwaardige tandoverbrengingen van Atlanta kunnen naast een standaard stalen uitvoering ook in RVS en kunststof geleverd worden. Tevens zijn er spelingsarme tandheugels en rondsels leverbaar die aansluiten op het spelingsarme reductoren programma van Atlanta. Naast de standaard V-snaarschijven is er een speciale Ventilated Turbo Pulley (VTP) waarmee hoge omtreksnelheden met kleine schijfdiameters mogelijk zijn.

Lees hier meer over overbrengingen

Overbrengingen
 

Klembussen

De cilindrische klembussen worden voor universeel gebruik toegepast waarbij een nauwkeurig afgewerkte as-gat verbinding en eisen als snelle en nauwkeurige montage, gelijkmatige krachtenverdeling en trillingvrij bedrijf voorop staan. Het principe van de klemwerking van de cilindrische klembussen is gebaseerd op het aantrekken van twee conische helften door middel van bouten. Bij de eerste groep wordt de as in een cilindrisch gat geklemd en wordt aangeduid als klembusverbinding. Bij de tweede groep wordt een dunwandige holle as gekrompen om de as en wordt aangeduid als krimpbusverbinding, ookwel uitwendige klembus genoemd. De gestandaardiseerde conische taperklembussen worden toegepast op gestandaardiseerde overbrengingsproducten zoals kettingwielen, koppelingen en V-snaarschijven.

Lees hier meer over klembussen

Klembussen