Totaalleverancier van elektrotechnische producten

Conrad is dé Europese leverancier van artikelen, diensten en oplossingen op het gebied van technologie en elektronica voor zowel grote als kleine ondernemingen. Wij combineren artikelen van hoge kwaliteit met nieuwe technologieen en diensten om al onze klanten professionele service te kunnen bieden. Transparantie, toegankelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
Ga naar de website >


Hypermodern magazijn
Het logistiek centrum van Conrad in Wernberg-Koblitz is één van de modernste sorteer- en distributiecentra voor postorderdoeleinden in Europa. Gemiddeld worden er dagelijks 100.00 pakketten verstuurd naar meer dan 150 landen. Dit twee verdiepingen tellende gebouw is 180 m breed en 250 m lang, en bevat een volautomatisch stelling-magazijn van 100.000 vierkante meter met capaciteit voor 42.00 pallets en omvat 10 km aan transportwegen. Daar vandaan wordt aan alle Conrad-klanten over de hele wereld geleverd.
Bekijk de 360° tour door ons magazijn >>

Onze zakelijke diensten

Inkoopkoppelingen

Hou grip op uw inkoop met een EDI of OCI koppeling. U bepaalt wie wat mag bestellen.
Meer informatie

Business Plus pakket

Hét zakelijke voordeelpakket waarmee u extra voordelig inkoopt en een betalings- termijn van 60 dagen heeft.
Meer informatie

Afroeporders

Bepaal zelf wanneer uw bestelling (in delen) geleverd wordt.
Meer informatie

Product op aanvraag

Heeft u een specifiek product nodig dat we niet in ons assortiment hebben? Geef het ons door en wij gaan voor u op zoek.
Meer informatie

Offertetool

Vraag snel digitaal de prijs van grotere aantallen aan.
Meer informatie

Kalibratie service

Kies bij de bestelling van een meetinstrument voor een ISO of DakkS kalibratie en ontvang het kalibratiecertificaat bij aankoop.
Meer informatie