EO
Laatste nieuws:
B&R Industriële Automatisering

B&R Industriële Automatisering BV

B&R is een innovatief automatiseringsbedrijf met haar hoofdvestiging in Oostenrijk en kantoren over de hele wereld. Sinds 6 juli 2017 is B&R een business unit van de ABB Groep. Als een wereldleider in de industriële automatisering combineert B&R state-of-the-art technologie met geavanceerde engineering, om klanten in vrijwel elke industrie complete oplossingen te bieden voor machine- en fabrieksautomatisering, motion control, HMI en geïntegreerde veiligheidstechniek. Communicatieoplossingen voor Industriële IoT, met voorop OPC UA, POWERLINK en de open standaard openSAFETY, maken het krachtige B&R productportfolio compleet. Bovendien is de softwareontwikkelomgeving Automation Studio de wegwijzer voor toekomstgerichte engineering. Met haar innovatieve oplossingen definieert B&R nieuwe standaarden in de automatiseringswereld, helpt zij processen te vereenvoudigen en overtreft het bedrijf de verwachtingen van klanten.


B&R Industriële Automatisering BV

Meer informatie vindt u op www.br-automation.com

 

B&R ondersteunt real-time werkgroep van de OPC Foundation

OPC UA toepassingen worden uitgebreid

B&R ondersteunt de nieuwe werkgroep van de OPC Foundation. Het doel van deze werkgroep is om real-time communicatie toe te voegen aan de OPC UA standaard. Hiervoor zijn twee belangrijke toevoegingen aan de OPC UA norm benodigd. Als eerste is er een “publisher-subscriber” model nodig. Ten tweede moet er gebruik gemaakt worden van de IEEE 802.1-standaard voor tijdgevoelige netwerken (TSN).


B&R ondersteunt real-time werkgroep

Lees verder op onze website: www.br-automation.com

 

Mapp technologie

Een revolutie in Automatisering software

B&R zorgt met mapp technologie voor een revolutie in de ontwikkeling van automatiseringssoftware. Modulaire softwareblokken zorgen voor een vereenvoudiging van de ontwikkeling van nieuwe besturingsprogramma’s. De ontwikkeltijd voor een nieuwe machine kan hierdoor zelfs met 67% verkort worden.

 

Bij het ontwikkelen van nieuwe machines en systemen, neemt de ontwikkeling van software een steeds groter deel van de tijd en kosten in beslag. Het grootste aandeel van deze tijd gaat zitten in het programmeren van basisfunctionaliteiten zoals het opslaan en laden van recepten.

Lees verder op onze website: www.br-automation.com

 

Maximale prestaties uit een kleine behuizing.

B&R presenteert de nieuwe Panel PC 2100 met de nieuwste Intel® Atom technologie

De nieuwe Panel PC 2100 van B&R is een volwaardig computersysteem waarvan de uitzonderlijke prestaties verborgen zijn in een ultra-compacte behuizing. Het innovatieve ontwerp van dit nieuwe systeem bevat de nieuwste Intel® Atom-technologie, welke perfect past in embedded systemen. Daarnaast is de prijs / prestatie verhouding optimaal.

 

De Panel PC 2100 is verkrijgbaar met multi-touchscherm. Voor toepassingen die compatibel dienen te zijn met de bestaande systemen, of single-touch dienen te zijn, zijn er 4:3 schermen met analoge resistieve aanraakschermen beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om gebruik te blijven maken van bestaande HMI applicaties, zonder dat er softwareaanpassingen gedaan te hoeven worden.

Lees verder op onze website: www.br-automation.com

 

Krachtige computers voor bruggen en offshore systemen

Industriële PC van B&R ontvangt DNV GL certificering

De Automation PC 910 van B&R is bekroond met DNV GL certificering voor maritieme toepassingen. De industriële PC is gecertificeerd in overeenstemming met GL 2010, IACS UR E10. Bovendien bevestigt DNV GL de naleving van IEC 60945, inclusief het gespecificeerde Compass Safe Distance. De Automation PC 910 is nu beschikbaar voor gebruik in vele maritieme en offshore toepassingen.

 

De robuuste constructie van de industriële computers van B&R heeft duidelijke voordelen voor installatie op schepen en in ruwe maritieme omgevingen. De Automation PC heeft namelijk intern geen kabelaansluitingen. Bovendien zijn er geen schokbrekers of speciaal installatieapparatuur benodigd.

Lees verder op onze website: www.br-automation.com

 

Contact

B&R Industriële Automatisering B.V.
B&R Automation - contactHoge Schouw 1,
4817 BZ, Breda

T
+31 (0)76 571 53 03 
F
+31 (0)76 571 53 06 
   
E
office.nl@br-automation.com 
 
www.br-automation.com 
 

Nieuws

B&R op Youtube en Twitter

 

Na een succesvol YouTube kanaal, verschijnt B&R nu ook op Twitter.

Het YouTube kanaal van B&R bestaat al sinds 2009 en is een groot succes. Naast tal van video's over onze producten en de service die wij bieden, heeft B&R zijn sociale media activiteiten versterkt met Twitter.

 

Het laatste nieuws van B&R, het eerst op Twitter via https://twitter.com/BR_automation!

 

Bekijk de video's van B&R via https://www.youtube.com/user/BerneckerRainer?feature=watch&gl=NL

 

 

 

Expertise

Complete automatiseringsoplossingen uit één hand

Door creativiteit in de productontwikkeling zetten wij nieuwe trends in plaats van oplossingen te kopiëren: beginnend met het complete programmeerpakket Automation Studio, via de integratie van visualisering en besturing in het Power Panel, de compacte en snelle X20 en X67 I/O's, tot aan de dynamische en flexibele ACOPOS servoversterkers. Krachtige industriële PC's, het in de markt ingevoerde real-time netwerk POWERLINK en het modulair schaalbare APROL procesbesturingssysteem vervullen de wens van klanten naar geïntegreerde automatiseringsoplossingen uit één hand. B&R expertise