ABB B.V. | Leading digital technologies for industry
EO
ABB

ABB b.v.

ABB biedt wereldwijd een breed programma producten en oplossing voor de machinebouw. Producten die zich onderscheiden door slimme functionaliteiten, hoge flexibiliteit en een langere levensduur. Ontwikkelingen op het gebied van machineveiligheid worden op de voet gevolgd. Zo voldoen onze producten voldoen altijd aan de laatste normaanpassing.

 

Sentry: de meest complete serie nieuwe veiligheidsrelais.

Product Met de nieuwe generatie ABB Sentry veiligheidsrelais werkt u sneller, makkelijker en bespaart u op logistieke kosten. De Sentry-reeks levert namelijk met slechts 12 typen een oplossing voor nagenoeg elke veiligheidsapplicatie. Dat betekent dus minder voorraad én daardoor minder benodigde opslagruimte. Functies als een geïntegreerde led-display en nauwkeurige timerfuncties versnellen bovendien de troubleshooting en minimaliseren onnodige downtime. Ideaal voor machine- en paneelbouwers die met de grootst mogelijke precisie snel veilige toepassingen willen realiseren.

 

Machineveiligheid

Product Het complete programma met innovatieve producten en oplossingen voor machineveiligheid bestaat uit modulaire hekwerken, dynamische veiligheidscircuits, uitgebreide veiligheids-PLCs, noodstopknoppen, sensoren, schakelaars en vergrendelingen. De producten zijn inzetbaar voor het beveiligen van losse machines en volledige productielijnen.

 

Motorbeveiliging en controle

Product Motorbeveiligingsschakelaars beveiligen motoren zekeringsloos tegen kortsluiting, overbelasting en fase-uitval. Zekeringsloze beveiliging bespaart kosten, ruimte en zorgt voor een snelle reactie bij kortsluiting, door de motor in milliseconden uit te schakelen. Motorstart combinaties worden opgebouwd met magneetschakelaars.

De OT-lastscheiders zijn geschikt voor machines en installaties. De schakelaars kunnen in elke richting worden gemonteerd. Het modulaire ontwerp en een breed scala aan accessoires bieden maximale flexibiliteit.

Verhoog de betrouwbaarheid en maximale beschikbaarheid van uw proces door het toepassen van intelligente besturingsproducten. Kies uit een uitgebreide assortiment elektronische timers, meet- en bewakingsrelais, interfacerelais en voedingen.

Betrouwbaarheid en perfecte beveiliging tegen overbelasting en kortsluiting met de uitgebreide mogelijkheden van de ABB installatieautomaten.

 

Kabelbescherming en aansluiting

productielijn Met de SNK-aansluitklemmen met PI-Spring techniek werkt u sneller, overzichtelijker en heeft u minder voorraad nodig. Dit gepatenteerde systeem biedt de voordelen van zowel push-in als spring techniek. De klemmen zijn gecertificeerd en voldoen aan internationale standaarden.

Alles op het gebied van draad- en kabelmanagement. Kies uit een complete reeks installatieproducten:

 

Contact

ABB b.v.
George Hintzenweg 81
3068 AX Rotterdam
Postbus 301
3000 AH Rotterdam

Bezoek onze website www.abb.nl

Bel of mail met onze productspecialisten:
Tel. 088 2600 900
Email sales.sc@nl.abb.com

 

Ook interessant

Meet- en bewakingsrelais
Onze meet- en bewakingsrelais bieden motoren optimale bescherming tegen oververhitting.
Meer informatie
Bekijk het filmpje

Motorbeveiligingsschakelaars
Het complete pakket loopt met diverse instelbereiken van 0,1...65A, bij een kortsluitvermogen tot 100 kA. Kies eenvoudig de juiste combinatie met de SOC-selectietool. Ook voor schakelmogelijkheden voor IE2/ IE3 motoren.
Meer informatie
Download de selectietool.

Cam switch 10/25 A
Standaard of maatwerk? Voor iedere toepassing de perfecte oplossing met de uitgebreide keuze aan handels, bevestigingsmogelijkheden en accessoires.
Meer informatie

 

Wie zijn wij

ABB medewerkers in de Benelux zijn professionals op het gebied van laag- en middenspanningsproducten, power grids, industriële automatisering, robotica en drives en biedt wereldwijd oplossingen voor klanten in de bouw, industrie, transport & infra. Met 125 jaar ervaring op het gebied van innovatie richt ABB zich nu op de toekomst van de industriële digitalisatie en de vierde energie & industriële revolutie.