EO
ABB

ABB. Let’s write the future. Together.

Waar Industrie 4.0 haar intrede doet, zet ABB beloften om in werkelijkheid. Met oplossingen die de industrie efficiënter maken en in staat stellen om nog beter te presteren. Oplossingen van nu met techniek van morgen voor een krachtige industriële toekomst. Een duurzame, veilige toekomst waarin innovaties het verschil maken. Innovaties die we voor én samen met partners en klanten inzetten voor een toekomst in het teken van vooruitgang.

 

Verhoog uw productiviteit

Product De configuratie van laagspanningsproducten met accessoires is vaak ingewikkeld en tijdrovend. Met e-Configure selecteert en configureert u snel en eenvoudig laagspanningsproducten, accessoires en (maatwerk)oplossingen. Het bespaart tijd en kosten en voorkomt fouten. Start vandaag nog met het gebruiken van e-Configure.

 

Bewezen betrouwbaarheid

Product In alle delen van de industrie zijn continuïteit en betrouwbaarheid van vitaal belang. Daar bent u 24 uur per dag van verzekerd wanneer u ABB producten installeert. Of het nu gaat om het garanderen van betrouwbaarheid, de ontwikkeling van producten die veilig en tijdens bedrijf zijn te onderhouden of het monitoren van mogelijke fouten. ABB draagt bij aan de betrouwbaarheid en optimale efficiency van de industriële omgeving. Bekijk hier een selectie van onze producten.

 

Veiligheid als topprioriteit

Product Veiligheid is voor industriële bedrijven een absolute prioriteit. Daarom ontwikkelt en levert ABB producten en oplossingen die de veiligheid van personeel op één hebben staan én bedrijven de zekerheid bieden dat de veiligheid van hun producten gegarandeerd is. Zo biedt ABB voor de industrie niet alleen een compleet programma innovatieve motorbeveiligingsproducten maar ook een ongekend breed programma oplossingen voor machineveiligheid. Deze zijn onder meer inzetbaar voor het beveiligen van afzonderlijke machines of complete productielijnen.

 

Energie-efficiëntie voor een duurzame wereld

productielijn Een betere monitoring en regeling van het stroomverbruik van ieder onderdeel van het industriële proces, zorgt niet alleen voor een lagere energierekening. Voor de lange termijn zijn de hogere efficiëntie en geringere impact op het milieu minstens zo belangrijk. Wie met die energiebelofte toch het maximale uit z’n productieproces wil halen, is aangewezen op intelligente oplossingen. Oplossingen waarin productieoptimalisatie naadloos te combineren zijn met monitoring, optimalisatie en beheer van het energieverbruik. Met ABB Ability™ biedt ABB hiervoor het ideale platform waarop talloze maatwerkoplossingen mogelijk zijn.

 

Contact

ABB b.v.
George Hintzenweg 81
3068 AX Rotterdam
Postbus 301
3000 AH Rotterdam

Bezoek onze website www.abb.nl/lowvoltage

Bel of mail met onze productspecialisten:
Tel. 088 2600 900
Email NL-tech-ep@abb.com

 

Inspiratie en advies

Professionals die onze innovatieve producten en de concrete toepassing daarvan zelf willen ervaren, bekijken en bedienen heten wij van harte welkom in onze Industry Experience. Maak hier een afspraak.


Hulp nodig van productspecialisten?
Bel: 088 2600 900
Mail: NL-tech-ep@abb.com