Mikrocentrum en VOM slaan handen ineen voor de komende edities van vakbeurzen Materials en Eurofinish

Mikrocentrum en de Belgische Vereniging voor Oppervlaktetechnieken van Materialen VOM slaan de handen ineen voor de komende edities van de vakbeurzen Materials en Eurofinish. Beide beurzen worden samen op 15 en 16 mei 2019 gehouden in de Brabanthal te Leuven (Be).

Materials heeft een sterke focus op de rol van materialen in het succes van een product. Eurofinish verbindt professionals die zich bezig houden met oppervlaktebehandelingstechnieken. "Waar Materials eindigt, begint Eurofinish. Deze synergie biedt één centrale ontmoetingsplek waar men alle aspecten kan vinden om een goed en duurzaam eindproduct te realiseren", aldus de organisatoren.

De samenwerking tussen beide beurzen biedt specialisten de gelegenheid elkaar in één dag en op één centrale plek te ontmoeten. Dit geldt niet alleen voor materiaalkundigen of onderzoekers maar ook voor productontwikkelaars, productdesigners, engineers, R&D’ers, productiemedewerkers en specialisten in bijvoorbeeld onderhoud, constructie, automotive, transport en machinebouw.

Meer informatie

De komende editie van Materials – Eurofinish staat gepland op 15 en 16 mei 2019 in de Brabanthal te Leuven, België. Meer informatie over bezoeken en deelnemen is te vinden op http://www.eurofinish.be/ of http://www.materials.nl/