Led’s, vermogenselektronica en EMC

Bedrijven die specifieke deskundigheid zoeken, profiteren van de full-service aanpak waarvoor bij deze editie van Electronics & Automation is gekozen. Daartoe zijn enkele overzichtelijke plattegronden gemaakt, waarop duidelijk is te zien waar de desbetreffende specialisten zich op de beursvloer bevinden.

Zo biedt de beurs een goed overzicht op het gebied van led’s en led-applicaties. Niet alleen de led’s en de led-arrays zelf, maar ook de drivers, de voedingen en de kennis over de levensduur, de deskundigheid in thermisch management zijn aanwezig. Een speciale led-plattegrond geeft aan waar de bedrijven van het FHI led-cluster zijn gesitueerd.

Verschillende exposanten nemen ook deel aan het Vermogenselektronica-event op 21 juni in het Elektrum in Arnhem. Het thema van dat evenement ‘Efficiënter naar de toekomst’ geeft aan welke cruciale rol de vermogenselektronica speelt in de ‘groene’ wereld. Vooral op het gebied van energie(opwekking), het elektriciteitsnet en transport speelt vermogenselektronica een belangrijke rol. Ook deze exposanten zijn te vinden op een eigen plattegrond.

Ontwikkelaars

Voor elektronica-ontwikkelaars is eveneens een aparte plattegrond gemaakt. Wie zijn producten, productieprocessen of dienstverlening samen met deskundige partners wil innoveren vindt met behulp van de Development-Club-plattegrond op de beurs diverse specialisten op het gebied van elektronica-ontwikkeling, mechatronica, sensortechnologie en embedded software.

Ten slotte zijn er overzichten gemaakt voor de specialismen in computerruimten, datacenters, omgevingstesten en EMC- & ESD-deskundigheid.