Koning & Hartman en Alcatel-Lucent organiseren OpenTouch Seminar

Koning & Hartman en Alcatel-Lucent organiseren op dinsdag 2 juli het OpenTouch Seminar: Van communicatie naar conversatie. Tijdens dit gratis S eminar deelt Koning & Hartman haar vakkennis op het gebied van telecomoplossingen en zullen de nieuwste updates van het Open Touch platform van Alcatel – Lucent ge demonstreerd worden.

Dit Seminar brengt onder andere de nieuwste updates van het revolutionare en award-winning OpenTouch platform. Het systeem combineert vele verschillende communicatiemogelijkheden binnen één gebruiksvriendelijk platform.

De mogelijkheid bestaat nu om met collega’s te converseren, de mobiele telefoon optimaal te integreren in de telefonie-omgeving, een iPad toe te voegen en calamiteiten te alarmeren. Deze updates zorgen voor betere mobiliteit van de medewerkers, een veiligere werkomgeving en bovenal een besparing op de gesprekskosten.

Tijdens het Seminar is het mogelijkheid om alle facetten van het OpenTouch platform zelf te ervaren. Er zal een uitgebre ide demoruimte zijn waar onze productexperts verschillende live demonstraties zullen geven.

Vakkennis onderscheid Koning & Hartman en deze kennis delen wij graag met onze relaties . Dit evenement wordt daarom gratis aangeboden door de Koning & Hartman Academy in samenwerking met Alcatel-Lucent.