EO
Laatste kennisnieuws:

Kennis: Vraag en Antwoord

RSS

Is een mondelinge geheimhoudingsovereenkomst voldoende?

Q: Ik las in uw column over bedrijfsgeheimen dat je je daar niet op kan beroepen als je geen redelijke maatregelen hebt genomen om ze geheim te houden. U raadt aan om geheimhoudingsovereenkomsten te sluiten met elke derde aan wie ik mijn geheimen laat zien. Kan zo’n geheimhoudingsovereenkomst ook… Lees verder »

Plaatsen van machine in een bestaande productielijn, welke CE-verplichtingen?

Wat schrijft de Machinerichtlijn voor wanneer een machine in een bestaande productielijn wordt geplaatst? Lees verder »

Vraag over plaatsen nieuwe machine in bestaande productielijn

Wat schrijft de Machinerichtlijn voor wanneer een machine in een bestaande productielijn wordt geplaatst? Welke CE-activiteiten moeten worden uitgevoerd als een nieuwe machine in een bestaande productielijn wordt geplaatst? Lees verder »

Pagina: « Vorige 1 2
 

Kennis: Wie weet...

2mensenWie weet nou beter wat je bezighoudt dan vakgenoten? Wij denken: niemand.


Daarom roepen we een pagina in het leven voor het uitwisselen van kennis. Heeft u een vraag? Stel hem aan de andere lezers. Heeft u een mening, visie, of oplossing voor een probleem? Deel hem. Wilt u dat de redactie van Engineersonline iets uitzoekt? Dan kunt u ons dat vragen per mail. Wij zijn bereikbaar via redactie@engineersonline.nl.

 

NB. Deze pagina is bedoeld voor inhoudelijke discussies, niet voor reclame-uitingen of zaken die niets met engineering te maken hebben. Die zullen dan ook niet worden geplaatst.

 

 

Heb je een vraag?

vrsagHeeft u een vraag die u aan uw vakgenoten wilt voorleggen? Dat kan door hem te mailen aan redactie@engineersonline.nl. De redactie zal hem dan posten en zorgen dat hij aandacht krijgt in de nieuwsbrief.