EO
Laatste kennisnieuws:

Kennis: Electronics & Applications 2019

RSS

Waarom falen we in security?

07 mei 2019 14:21

De opkomst van IoT-producten en -toepassingen zorgt ook voor toenemende risico’s op beveiligingsgebied. Maar waarom falen bedrijven bij het implementeren van een goede beveiliging? Stefaan de Roeck van Dekimo probeert tijdens zijn lezing op E&A 2019 antwoorden op deze vraag te vinden. Lees verder »

Conferentieprogramma Electronics & Applications

02 mei 2019 11:40 Electronics & Applications 2019 biedt in het conferentieprogramma tal van actuele thema’s en onderwerpen. In 9… Lees verder »

Richtlijnen voor het kiezen van connectoren

25 april 2019 14:37 Veel ontwerpers maken de fout om het kiezen van een connector uit te stellen tot het laatste moment, aldus Wilfried… Lees verder »

Module voor draadloze M2M praat zowel NB-IoT als GSM

Aan zijn familie LPWA-modulen heeft Quectel de BC97 toegevoegd. Evenals de andere producten in de reeks is deze bedoeld voor de energiezuinige overdracht van kleine hoeveelheden data tussen apparaten en machines onderling en met centrale besturings- en verwerkingseenheden. De nu uitgebrachte variant… Lees verder »

Multimediamodule bevat CPU dram en periferie op 16,5 cm2

Gebruik makend van de jongste processor van NXP heeft Variscite een module ontwikkeld die zijn kleine afmetingen moet koppelen aan een bescheiden stroomverbruik. In lijn met de structuur van de CPU zou deze Dart MX8M Mini vooral tot zijn recht komen in op multimedia gerichte applicaties. Zo kan hij… Lees verder »

HF-analysator op afstand bestuurd via Ethernet-netwerk

Eigenlijk is het een onderschatte prestatie van ontwerpers van radiofrequente apparatuur dat hun ontvangers in de steeds dichter wordende brij aan signalen van geheel uiteenlopende aard en sterkte nog de voor hen relevante piepjes eruit weten te pikken. Lees verder »

Minder fouten door matchen van PCB-ontwerp met BOM en CPL

Eurocircuits, specialist in de productie van PCB-prototypen en kleine series, heeft onder de noemer PCB Visualizer diverse tools ontwikkeld waarmee ontwerpers en EMS-bedrijven kunnen verifiëren of het PCB-ontwerp aan alle eisen voldoet voordat wordt begonnen met de daadwerkelijke productie van de … Lees verder »

Elektor Start-Up Games

Beginnende bedrijven kunnen altijd een extra steuntje in de rug gebruiken. Daarom start Elektor dit jaar tijdens Electronics & Applications met de Start-up Games. Tenminste tien start-ups strijden om de titel ‘Beste start-up van de Benelux’. Lees verder »

Seminar Smart Factory 4.0 door Partnertec-ASM

Partnertec houdt woensdag 15 mei op de Electronics & Applications een seminar over Smart Factory 4.0. Stéphane Le Roux, Line Solutions Manager bij ASM Assembly Systems, zal het seminar presenteren. Lees verder »

Rimarck viert 10-jarig bestaan op E&A

Tien jaar geleden begonnen Jan en Caroline Heerooms hun bedrijf Rimarc, voortvloeiend uit de stopzetting van activiteiten van Decatel waar Jan 12 jaar voor werkte en Caroline op de achtergrond assisteerde. Lees verder »

Pagina: 1 2 Volgende »