EO
Laatste kennisnieuws:

Kennis: Electronics & Applications 2017

RSS

Voor innovators en engineers

25 mei 2017 14:56

Everything is possible! Door elektronica en software goed in te zetten is er heel veel mogelijk. Tal van producten vernieuwen en productieprocessen verbeteren. Alles moet op afstand uit te lezen en te besturen zijn en het liefst met elkaar verbonden en zelflerend. Kansen te over en niet mee gaan met… Lees verder »

Op weg naar een succesvol slim product

16 mei 2017 23:03 Samenwerking in de keten: daar gaat het om bij het succesvol ontwikkelen en praktisch realiseerbaar houden van een slim… Lees verder »

Nieuwe naam, nieuw motto, nieuwe hal

16 mei 2017 16:54 Electronics & Applications, dat is de nieuwe naam van de beurs die tot nu toe werd gehouden als Electronics &… Lees verder »

Win een Oxboard op E&A

Wie van een uitdaging houdt kan bij de entree van de beurs Electronics & Applications zijn hart ophalen. Deze editie van de beurs vindt plaats in hal 7 van de Jaarbeurs. Om daar te komen, moet men eerst door hal 8 lopen. Maar avontuurlijke bezoekers kunnen in plaats van een wandelingetje ook… Lees verder »

Kennis per strekkende meter

‘Kennis opdoen' en ‘bijblijven in de techniek': dat zijn voor veel technici belangrijke redenen voor een bezoek aan een vakbeurs. Ook Electronics & Applications is weer een gelegenheid bij uitstek om die kennis bij te spijkeren. Maar zelden vind je op één plek zoveel gebundelde… Lees verder »

Toekomst voor elektronicaproductie in de Benelux?

Wordt er in de toekomst nog elektronica in de Benelux geproduceerd? En hoe zien de productiebedrijven er dan uit? Het aantal elektronica producerende bedrijven is de laatste decennia sterk afgenomen. Toch is er een aantal interessante trends te ontdekken. Zorgen reshoring en smart factories voor… Lees verder »

Hij komt er

Het gaat door: de bestuurders van brancheorganisatie FHI hebben, zoals verwacht, eind januari groen licht gegeven voor de productie van de gadget voor de elektronicabeurs Electronics & Applications. Drieëndertig bedrijven zorgen ervoor dat de zogenoemde Kiss Lora live op de beursvloer kan… Lees verder »

Deze week beslissing Kiss Lora

Eind deze week wordt de definitieve beslissing genomen over de gadget voor de beurs Electronics & Applications (30 mei ... 1 juni, Utrecht). Het is de bedoeling dat deze gadget, een IoT-platform dat Kiss Lora is gedoopt, gratis beschikbaar wordt gesteld aan de bezoekers van de beurs, die zich… Lees verder »

Start-up paviljoen op E&A 2017

‘Slim product, slim maken': dat is de slogan voor E&A 2017. Op de beurs gaat het om nieuwe ideeën en nieuwe technieken in nieuwe toepassingen. Die vaak zijn ontsproten aan het brein van creatieve personen in jonge ondernemingen. Zulke start-ups kunnen voor de uitvoering van hun ideeën… Lees verder »

Kiss Lora op E&A

Zoals op de elke editie van de E&A-beurs wordt ook in 2017 weer live op de beursvloer een gadget geproduceerd, die vervolgens beschikbaar is voor de beursbezoekers. Nieuw is overigens de naam van de beurs: vanaf 2017 staan de letters E&A voor ‘Electronics & Applications'. Lees verder »

Pagina: 1 2 Volgende »