EO
Laatste kennisnieuws:

Kennis: WoTS 2016

RSS

Hack de gadget (video)

18 oktober 2016 15:50

Het verzamelen en ingebruiknemen van de WoTS badge leek op de beurs vlekkeloos te verlopen. Alleen het insteken van de pressfit-pennetjes om het frontplaatje op afstand te houden, vroeg om een scherp oog en een vaste hand. na de beurs is de gadget natuurlijk nog steeds als naambadge te gebruiken en… Lees verder »

In 31 stappen 6 maal de wereld rond

18 oktober 2016 15:06 "25% van de volwassenen slaapt met een knuffel - en dan bedoel ik niet de partner", zei prof.dr.ir. Maarten… Lees verder »

WoTS 2016: 21384 bezoekers

10 oktober 2016 11:54 Wie vorige week de World of Technology & Science bezocht, bevond zich in gezelschap van grote aantallen… Lees verder »

Toerisme in de wereld van automatisering (video's)

Ongetwijfeld weten de meeste beursbezoekers in hun wereld de weg uitstekend te vinden, zeker als ze daarbij ook gebruik maken van de WoTS-app. Maar voor bezoekers die een overzicht en een goede indruk willen krijgen van het aanbod in de World of Automation zijn er de Automation Tours. Lees verder »

De koe is achterhaalde technologie

Wij houden van vlees, en dat is een probleem. In 2050 moeten 9 miljard mensen van vlees worden voorzien. Dat is vanaf nu een toename van 70%, maar momenteel wordt al 70% van de agrarische grond gebruikt voor veeteelt. Lees verder »

Dan moet je maar beter je best doen

Exposanten in de elektronicabranche kunnen het plaatje wel dromen: Dirk Stans van Eurocircuits met beker, bloemen en champagne. De meervoudig beker-winnaar kon dit jaar opnieuw de Marketing Communication Cup in ontvangst nemen. Lees verder »

Nieuwe technologie geeft mooie problemen

De uitdaging voor de leden van de vereniging voor elektromagnetische vermogenstechniek (EMVT) is volgens voorzitter Peter Vaessen "het zodanig manipuleren van elektromagnetische velden dat ze doen wat wij willen". Het seminar ‘Nieuwe manieren van voeden' ging over de middelen die… Lees verder »

België-Nederland: 1-1

Als een jury bestaat uit een even aantal personen kan het gebeuren dat gejureerde partijen evenveel stemmen krijgen. Dat is precies wat gebeurde op de Student Hackathon. Lees verder »

Tech Awards

Er kwamen twee stemmingsronden voor bezoekers én een professionele jury aan te pas om te komen tot de selectie van de meest innovatieve of opvallende inzendingen voor de Tech Awards Lees verder »

Zinloze exercitie

Total Cost of Ownership was het thema van het seminar over het elektronicaproductie-proces. Maar de eerste spreker, consultant Niels Malotaux, toonde zich direct al een eigenzinnige engineer: “Het gaat niet om de kosten, het gaat om de opbrengst”. Lees verder »

Pagina: 1 2 3 4 Volgende »
 

 wotsdetail

 

Gratis registratie

 Schrijf nu in voor een bezoek aan de WoTS 2016

registreren

 

 

WoTS 2018

 

De volgende WoTS wordt gehouden in oktober 2018, in de Jaarbeurs Utrecht.