EO
Laatste kennisnieuws:

Kennis: Carrière

RSS

Kennis opdoen tijdens talkshows op het Navingo Career Event

10 april 2019 09:09

Waar liggen de kansen van Internet of Things voor de maritieme sector? Hoe duurzaam is de maritieme, offshore en energie sector eigenlijk? En hoe worden grootse heavy lift projecten aangepakt? Deze thema’s worden besproken in de talkshows op Community Square tijdens het Navingo Career Event op 23… Lees verder »

Zo staat het met normen voor fysieke belasting

17 april 2018 13:57 Europees en mondiaal werken belanghebbenden aan de ontwikkeling en herziening van normen voor ergonomie, en fysieke… Lees verder »

Goedemorgen, vandaag gaan we eens even lekker trainen!

23 november 2017 13:25 Met die uitroep springt voormalig hockeycoach Marc Lammers het podium op. "Het is dus een van de belangrijkste… Lees verder »

Programmeerbare IoT robot voor onderwijs

In 2003 was er in Nederland, Duitsland en eigenlijk heel Europa al een dreigend tekort aan technici. In Duitsland werd daarom op het voortgezet onderwijs gestart met het aanbieden van robotica-onderwijs. De Duitse lucht- en ruimtevaartorganisatie DLR ontwikkelde daarvoor dat doel de robot Asuro. Het… Lees verder »

Hoe zouden wereldberoemde leerkrachten de leerplannen herontwerpen?

Werkgevers klagen dat pas-afgestudeerden nog niet klaar zouden zijn om te werken. En onderzoeken van de Amerikaanse Stanford University tonen aan studenten worden overbelast maar slecht zijn voorbereid. Wat moeten we jonge mensen leren in een tijd waarin dr. Google een antwoord op alles heeft,… Lees verder »

Werkgelegenheidsverwachting stijgt naar hoogste niveau sinds 2009

Nederlandse werkgevers verwachten dat de werkgelegenheid in het derde kwartaal van 2017 verder groeit. Het werkgelegenheidscijfer komt uit op +6% en illustreert het positieve voornemen van werkgevers om werknemers aan te nemen. Dit blijkt uit de ManpowerGroup Employment Outlook Survey (MEOS Q3),… Lees verder »

Recruitmentplatform voor CAD-engineers en maakindustrie

Cadjobs introduceert een op maat ontwikkelde versie van het recruitmentplatform cadjobs.nl voor 2D- en 3D-CAD-engineers, met een aantal nieuwe functies waarmee het werven van technisch personeel of het vinden van een baan in de techniek sneller kan en beter aansluit op individuele talenten,… Lees verder »

Meeste en best betaalde IT-banen in Amsterdam

Amsterdam is nog steeds IT-hoofdstad van Nederland. Daar zijn de meeste banen voor IT-specialisten te vinden en krijgen ze de hoogste salarissen aangeboden. Managers, IT-architecten en specialisten in security en data verdienen het meeste geld, net als specialisten op het gebied van cloud computing… Lees verder »

‘Afstudeergoeroes': structuur voor het afstudeerproces

HBO-studenten kunnen vanaf dit schooljaar gestructureerd aan hun afstudeeropdracht werken met de zelfhulpsite AfstudeerGoeroes. De site is een verzamelplaats van kwalitatief hoogstaande informatie en tips die relevant zijn voor iedere afstudeerder. Lees verder »

Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende »