EO
Laatste kennisnieuws:

Kennis: Carrière

RSS

Een patchpaneel aansluiten: tips & tricks

07 februari 2022 14:22

Laten we allereerst benoemen dat een patchpaneel aansluiten veel eenvoudiger is dan het doet vermoeden. Zelfs iemand die geen technische kennis heeft kan met een goede handleiding en een online stappenplan een patchpaneel aansluiten. Het zorgt niet alleen voor overzicht wanneer je met bedrading aan… Lees verder »

'Personeel betrekken is de sleutel tot talent aanwerven in de toekomst'

24 september 2019 13:25 Volgens een recente studie van Michael Page Recruitment Office gebruikt 36% van de bedrijven hun werknemers om nieuw… Lees verder »

Kennis opdoen tijdens talkshows op het Navingo Career Event

10 april 2019 09:09 Waar liggen de kansen van Internet of Things voor de maritieme sector? Hoe duurzaam is de maritieme, offshore en energie… Lees verder »

Zo staat het met normen voor fysieke belasting

Europees en mondiaal werken belanghebbenden aan de ontwikkeling en herziening van normen voor ergonomie, en fysieke belasting in het bijzonder. Dit artikel geeft een overzicht van de actuele ontwikkelingen op dit gebied. Lees verder »

Goedemorgen, vandaag gaan we eens even lekker trainen!

Met die uitroep springt voormalig hockeycoach Marc Lammers het podium op. "Het is dus een van de belangrijkste dagen van het jaar. Want tijdens de training kun je jezelf verbeteren." Want wie alleen wedstrijden speelt, blijft volgens Lammers altijd hetzelfde doen. En wie hetzelfde doet,… Lees verder »

Programmeerbare IoT robot voor onderwijs

In 2003 was er in Nederland, Duitsland en eigenlijk heel Europa al een dreigend tekort aan technici. In Duitsland werd daarom op het voortgezet onderwijs gestart met het aanbieden van robotica-onderwijs. De Duitse lucht- en ruimtevaartorganisatie DLR ontwikkelde daarvoor dat doel de robot Asuro. Het… Lees verder »

Hoe zouden wereldberoemde leerkrachten de leerplannen herontwerpen?

Werkgevers klagen dat pas-afgestudeerden nog niet klaar zouden zijn om te werken. En onderzoeken van de Amerikaanse Stanford University tonen aan studenten worden overbelast maar slecht zijn voorbereid. Wat moeten we jonge mensen leren in een tijd waarin dr. Google een antwoord op alles heeft,… Lees verder »

Werkgelegenheidsverwachting stijgt naar hoogste niveau sinds 2009

Nederlandse werkgevers verwachten dat de werkgelegenheid in het derde kwartaal van 2017 verder groeit. Het werkgelegenheidscijfer komt uit op +6% en illustreert het positieve voornemen van werkgevers om werknemers aan te nemen. Dit blijkt uit de ManpowerGroup Employment Outlook Survey (MEOS Q3),… Lees verder »

Recruitmentplatform voor CAD-engineers en maakindustrie

Cadjobs introduceert een op maat ontwikkelde versie van het recruitmentplatform cadjobs.nl voor 2D- en 3D-CAD-engineers, met een aantal nieuwe functies waarmee het werven van technisch personeel of het vinden van een baan in de techniek sneller kan en beter aansluit op individuele talenten,… Lees verder »

Meeste en best betaalde IT-banen in Amsterdam

Amsterdam is nog steeds IT-hoofdstad van Nederland. Daar zijn de meeste banen voor IT-specialisten te vinden en krijgen ze de hoogste salarissen aangeboden. Managers, IT-architecten en specialisten in security en data verdienen het meeste geld, net als specialisten op het gebied van cloud computing… Lees verder »

Pagina: 1 2 3 4 5 Volgende »
 

Alle vacatures


 

Vacatures_alle vacatures

 

 

 

 

White papers

whitepapersDownload hier white papers over het thema Carrière:

 

Outsorce to thrive

Hoewel de eerste tekenen van herstel gunstig zijn voor de wereldeconomie, blijft het feit bestaan dat een tekort aan geschoold personeel de grootste belemmering vormt voor groei van de engineering sector.

Download de white paper van Asco