Kabelveer dempers van ACE bijzonder breed inzetbaar

De kabelveer dempers van de Duitse dempingsspecialist ACE Stoßdämpfer GmbH worden gekenmerkt door flexibiliteit en veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Door de grote verscheidenheid aan mogelijke uitvoeringen van deze dempers kan een breed scala aan stoten en trillingen worden opgevangen en/of geïsoleerd. Ze zijn bijzonder goed bestand tegen hitte, kou, zuren, zeewater en uv-straling. Tegelijkertijd beschikken ze over permanent hoge vibratie-, schok- en stootdempende eigenschappen.

Groot kosten-batenvoordeel

Hun superioriteit onder moeilijke omstandigheden is te danken aan het gebruikte materiaal en het unieke ontwerp: ze zijn volledig gemaakt van uiterst robuuste aluminiumlegeringen en zijn op aanvraag ook verkrijgbaar in roestvrijstalen uitvoering. Bovendien worden ze gekenmerkt door hoge standtijden. De gebruiker profiteert daarmee van een groot kosten-batenvoordeel.

Een ander voordeel is dat de onderdelen onderhoudsvrij zijn, een speciale vorm hebben en door de wrijving van de afzonderlijke draden bij elke toepassing over een bovengemiddeld goede demping beschikken. Ze zijn net zo geschikt als dempend element voor kwetsbare harde schijven en meetapparatuur als voor containers en zware machines. Ook kunnen ze worden gebruikt in besturingskasten, bij pompen, compressoren en militaire toepassingen en in verpakkingssystemen t.b.v. kwetsbare machines en componenten.

Meer informatie over het productaanbod van ACE Stoßdämpfer is te vinden op www.ace-ace.nl.