JB Besturingstechniek sluit zich aan bij de Van Doren Groep

De Van Doren Groep – bestaande uit Van Doren Engineers, Duim techniek en Van Lente Systeemintegratie – heeft JB Besturingstechniek in Oosterwolde overgenomen. Dit voorjaar verhuist Van Doren in Groningen naar de vestiging van JB Besturingstechniek in Oosterwolde.

Vlnr Marjan Bos, Jan Bos, Jos van Doren en Bert Huisman

Met 10 locaties in Nederland en 1 in Slowakije richt de Van Doren Groep zich op elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Na de overname van JB Besturingstechniek blijft het aantal locaties gelijk. Dit voorjaar verhuist Van Doren in Groningen naar de vestiging van JB Besturingstechniek in Oosterwolde. “Wij vinden binding met de regio erg belangrijk”, zegt Jos van Doren, algemeen directeur van Van Doren. “Kortere reistijden en vakmensen die in de regio van klanten wonen, zijn van waarde voor de kwaliteit en efficiency in projecten.”

Continuïteit borgen

JB Besturingstechniek is onderdeel van de Silva Groep en telt 30 medewerkers. Jan Bos, die samen met zijn vrouw Marjan Bos-Spijkman de directie vormt, richtte het bedrijf in 1993 op. Net als bij Van Doren Engineers ligt de focus op industriële automatisering voor klanten over de hele wereld. “Omdat we geen opvolging hebben, zochten we naar een partij met dezelfde familiewaarden om de continuïteit van ons bedrijf te borgen.”

Aanspreekpunten

Bert Huisman, nu teammanager van Van Doren in Groningen, gaat de vestiging in Oosterwolde aansturen. Klanten en relaties behouden hun vertrouwde aanspreekpunten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *