Inzendtermijn USB Design Award verlengd

Geheugenproducent Kingston Digital Europe Ltd, heeft de uiterste inzendtermijn voor de Kingston USB Design Award 2010 verlengd tot 31 augustus 2010. De einddatum van 18 juni bleek voor veel ontwerpers niet haalbaar. Door de inzenddatum te verlengen, krijgen consumenten meer tijd om een ontwerp voor een nieuwe limited edition USB-stick in te sturen. Het winnende ontwerp wordt vanaf november verkocht in een oplage van 10.000 stuks. Daarnaast krijgt de winnaar een cadeaubon ter waarde van 1000 euro.

Met deze designwedstrijd worden consumenten uitgedaard om de buitenkant van een DataTraveler 102 te ontwerpen. De verpakking van de USB-stick wordt eveneens aangepast aan het winnende ontwerp. Ontwerpen kunnen tot 31 augustus 2010 ingestuurd worden. De winnaar wordt bekendgemaakt in de eerste week van september.

Deelnemers kunnen hun ontwerp uploaden op de hiervoor speciaal geopende website.  Hier vinden deelnemers ook meer informatie, wedstrijdvoorwaarden en de template waarin het ontwerp gemaakt moet worden. Een deskundige jury beoordeelt de ontwerpen en maakt de winnaar bekend. Deze jury bestaat uit Bert Hagendoorn, creative network consultant, Paul Leaman, European Retail Director bij Kingston Technology en Harry Straten, Brand Manager bij Dynabyte.