Inschrijvingen geopend voor Schneider Electric Sustainability Impact Awards

De Schneider Electric Sustainability Impact Awards zijn geopend. Inzenden kan tot 15 oktober. De focus ligt op inspanningen om elektriciteit te besparen, reduceren en te vervangen. Daarnaast wordt er breder gekeken naar strategische, digitale en decarbonisatie-inspanningen om een Electricity 4.0 toekomst te creëren.

Dit laatste omvat het verbeteren van de energie-efficiëntie, het implementeren van digitale hulpmiddelen en technologieën en andere voorbeelden van impact en innovatie. Naast het ontvangen van waardevolle erkenning, profiteren prijswinnaars van wereldwijde zichtbaarheid die kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen.

“Dit awardprogramma viert de #ImpactMakers die met onvermoeibare passie ambitie omzetten in actie voor een wereld die duurzamer, elektrischer en meer gedigitaliseerd is,” aldus Chris Leong, EVP Chief Marketing Officer, Schneider Electric. 

Hoe doe je mee?

Aanmelden kan tot 15 oktober 2024. Alle nominaties en inzendingen worden op de shortlist geplaatst voor de landenprijzen. De winnaars per land worden toegelaten tot de regionale finales, voordat ze in aanmerking komen voor de wereldwijde prijs. De wereldwijde winnaars worden begin 2025 bekendgemaakt.

Contactgegevens
AdresBeemdstraat 42
Postcode en plaats
5652 AB Eindhoven
Telefoon040-2350710
Meer informatieInformatie aanvragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *