Inschrijvingen Fast 50 geopend

Voor de elfde keer organiseert Deloitte deze jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in Nederland. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten technologie segmenten als software, internet en biotech.

Het programma is in het leven geroepen om de uitzonderlijke prestaties van deze bedrijven te erkennen. De Fast50 bedrijven zijn de topondernemers van de toekomst, die snel denken en een leidende rol innemen in hun vakgebied. Al vier jaar op rij bestaat zo‘n 10% van de lijst uit Twentse topbedrijven.

Bedrijven ouder dan vijf jaar, met een hoofdkantoor in de Benelux en een eigen ontwikkelde technologie kunnen meedoen aan de competitie. De uiteindelijke ranking vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2005 …  2009). Bedrijven jonger dan vijf jaar kunnen aan de Fast50 competitie meedoen in de categorie Rising Star. In deze categorie vindt de selectie plaats middels een vakjury die kijkt naar de omzetpotentie van de verschillende bedrijven. 

Tot augustus kunnen bedrijven zich voor de competitie aanmelden via http://www.fast50.nl/

waarna vervolgens op 7 oktober 2010 de winnaars bekend gemaakt worden tijdens de jaarlijkse Fast 50 Award Cerenomy.