Inschrijving Electronics & Automation geopend

Exposanten die deel willen nemen aan Electronics & Automation 2011 kunnen zich inschrijven via www.eabeurs.nl. Naar verwachting presenteren zo’n 130 elektronicabedrijven zich tijdens Electronics & Automation, gehouden van 25 tot en met 27 mei 2011 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Electronics & Automation biedt deelnemers de gelegenheid zich op een efficiënte manier aan een breed publiek te presenteren. In samenwerking met de exposanten worden levendige projecten in het hart van de technologie opgezet. Deelname hieraan levert een krachtige en waardevolle interactie op tussen exposanten en bezoekers.

Live productie 

De Live Production Integration Line is een van deze projecten; leveranciers van productiemachines en -diensten bundelen hun krachten op de beursvloer. Deelnemers aan de LivePIL hebben levendig contact met de bezoekers doordat de werkwijze van de lijn en de machines direct zichtbaar is.

Een groot aantal exposanten produceert daarnaast een elektronicagadget. Dit zorgt voor extra contactmomenten met de bezoekers, aangezien bij diverse standhouders onderdelen van de gadget worden opgehaald om een totaalproduct te verkrijgen.

De bezoeker wordt een conferentieprogramma aangeboden bestaande uit vijf seminars die inspelen op de huidige ontwikkelingen in de elektronica; thema’s zijn traceability in de elektronicaketen, duurzaamheid, draadloze applicaties, tomorrow’s electronics en innovaties.