Innovatie en industrie centraal bij Industrial Technologies

Welke prioriteiten zijn cruciaal om innovatie en industrie in Europa te versterken? Die vraag staat centraal tijdens de Europese conferentie Industrial Technologies die wordt gehouden van 22 tot en met 24 juni.

Tijdens Industrial Technologies geven meer dan 160 sprekers hun visie en inzicht op ontwikkelingen op het gebied van nieuwe productietechnologie, materialen, nanotechnologie, biotechnologie en digitalisering in Europa. De conferentie is gericht op de ontwikkeling van een Europese beleidsagenda voor een concurrerende, toekomstbestendige Europese industrie. Beleidsmakers kunnen meedenken over dringende kwesties. Dit resulteert in de Europese beleidsagenda die wordt voorgelegd aan Eurocommissaris Carlos Moedas voor Onderzoek, Wetenschap en Innovatie.

Opening door Prins Constantijn

 Prins Constantijn van Oranje opent Industrial Technologies op 22 juni. De driedaagse conferentie brengt ondernemers, wetenschappers, studenten, beleidsmakers en financiers uit Europa bijeen. Het complete en actuele programma is te vinden op de website: http://www.industrialtechnologies2016.eu/.