EO

Je tanden poetsen in 10 seconden

22 februari 2018 om 10:11 uur

‘Kijk mama, ik poets mijn tanden zonder handen!’ Amabrush is een revolutionaire nieuwe tandenborstel die je tanden automatisch in één keer poetst, in slechts 10 seconden. En zonder je handen te gebruiken.


Amabrush borstelt al je tanden tegelijk, volledig automatisch. Het enige wat je hoeft te doen is op een enkele knop drukken, 10 seconden wachten, en je hebt perfect schone tanden. O ja: je moet wel eerst het ‘siliconen bitje’, want dat is het eigenlijk, in je mond stoppen.


Amabrush bestaat uit drie delen: mondstuk, handstuk en speciale tandpasta-capsules. Het mondstuk is gemaakt van antibacteriële siliconen. Zoals bij gewone handtandenborstels en elektrische opzetborstels, moet het elke 3-6 maanden worden vervangen. 
Het handstuk bevat alle complexe technologie. Een ingebouwd mechanisme levert de juiste hoeveelheid tandpasta, en de ingebouwde batterij gaat 28 poetssessies mee. Het handstuk omvat ook een energiezuinige module voor draadloos opladen. Je zou zelfs je draadloze smartphone-oplader kunnen gebruiken om Amabrush op te laden. Een magnetische verbinding op het handstuk geeft de mogelijkheid om Amabrush met verschillende mensen te gebruiken. Iedereen heeft zijn eigen mondstuk nodig, maar je hoeft niet voor elke persoon een apart handstuk aan te schaffen. 
De tandpasta-capsules worden eenvoudig in het handstuk geplaatst en zorgen automatisch voor de perfecte hoeveelheid tandpasta. Met een enkele capsule kun je ruim een maand poetsen. De tandpasta heeft een speciale samenstellling omdat deze meer vloeibaar moet zijn dan gewone tandpasta.
 

Reacties (1)

zeker niet te gebruiken als je een beugel hebt. het zou wel handig zijn want je tanden goed poetsen als je een beugel hebt is lastig.
evelien, 6 maart 2018 09:27
 

Achtergrondartikelen

RSS

De oorsprong van de smartphone

16-10-18 15:51 Smartphones zijn een product van onze tijd én onderwerp van gesprek in...

Robots voor de dienstensector

19-07-18 12:00 “Hoe ontwikkel je op innovatieve wijze producten die merken versterken,...

On the Origin of Products

26-06-18 11:31 Ontwikkelen producten zich ‘evolutionair’? Tot ver in de jaren ‘80...

Revival analoge instantfotografie dankzij ‘reverse engineering’

22-02-18 13:29 De naam Polaroid staat weer op hetzelfde bedrijfsgebouw in Enschede waarop...

Flex/design vindt zichzelf steeds opnieuw uit

20-12-17 14:02 Flex/design heeft zichzelf in haar al bijna dertigjarig bestaan steeds...

Meer over Industrieel Ontwerpen »

Kennismaken

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws op het gebied van industriële product- ontwikkeling?

Meld u dan aan voor de digitale nieuwsbrief van Product:button

 

Product

klWelkom op de webpagina van Product Magazine. Product informeert over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van de industriële productontwikkeling op het gebied van technologie, materialen, vormgeving en ontwerp. Het magazine biedt een mix van bedrijfsstrategische, economische en technische informatie met betrekking tot alle partijen die van belang zijn. Kortom, een bron van inspiratie voor de dagelijkse praktijk van de ontwerper.

 

Deze maand in het magazine

cover 4 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Snow Donuts

Succesvol in Brand & Packaging

 

Fairphone

Fix zelf je telefoon

 

Segway

Zetten e-Skates de trend?

  

QWERTY

De evolutie van de tekstverwerker

 

De volgende editie van Product verschijnt in november 2018. 

 

Dossier stijlgeschiedenis

bauhausIn de afgelopen eeuwen zijn veel verschillende producten en gebouwen ontworpen. Onderling vertonen veel van deze producten en gebouwen gemeenschappelijke kenmerken waardoor ze in te delen zijn in stijlen. Ontwerpstijlen zijn niet absoluut, ze ontstaan niet van de een op de andere dag en niet in alle landen tegelijk. Daarnaast ontstaan er kleine verschillen in kenmerken van een stijl vaak per land en per ontwerper. Stijlen of in elk geval de kenmerken daarvan herhalen zich door de tijd heen. Toch is het met voldoende kennis over de kenmerken goed mogelijk de stijlen te herkennen in producten. In een reeks artikelen worden de belangrijkste stijlen na de Industriele Revolutie besproken .

 

Stijlgeschiedenis, ArtdecoArts & Crafts, Bauhaus, Jugendstil, Modernisme, Postmodernisme, Na postmodernisme

 

Auteurs: Marijke Timmermans en Celine Joosten (studenten IO, Universiteit Twente)