Icecat benoemt AI als lid raad van bestuur

Geplaatst door Maartje Henket

Technologie-investeerder Icecat heeft een AI benoemd tot bestuurslid. De Chief AI Officer (CAO), genaamd Elsa Frozenbrain, bestaat uit de set AI-bots en -frameworks die Icecats AI-team gebruikt, traint en ontwikkelt.

Tags:
Frozenbrain

Frozenbrain kan grote hoeveelheden gegevens analyseren, patronen en trends identificeren en strategische inzichten produceren om het besluitvormingsproces van het bedrijf te ondersteunen, met name met betrekking tot de toepassing van AI-technologieën in de kernprocessen van het bedrijf.

De beslissing om Frozenbrain als bestuurslid te benoemen, weerspiegelt de passie van Icecat om geavanceerde AI-technologieën te benutten om voorop te lopen in de content-syndicatie-industrie. Het bedrijf gelooft dat de geavanceerde analysemogelijkheden van Frozenbrain waardevolle bijdragen zullen leveren aan de discussies en besluitvormingsprocessen van het bestuur. Bovendien is het bedrijf van mening dat de volwassenwordende AI-technologie net zo’n grote revolutie vormt als het internet sinds de jaren negentig en wil het de belangrijkheid ervan voor zijn eigen toekomst onderstrepen, zowel intern als extern.

“We zien AI als een mogelijkheid om onszelf enorm te verbeteren. Daarom zijn we blij dat Frozenbrain lid is van onze raad van bestuur,” zegt CEO Martijn Hoogeveen. “We zijn toegewijd aan innovatie en het verleggen van grenzen en geloven dat Frozenbrain de toekomst van strategische besluitvorming vertegenwoordigt. We zijn benieuwd naar de inzichten en aanbevelingen van Frozenbrain en hoe deze ons zullen helpen de adoptie van AI te versnellen om onze snelle groei en evolutie als technologiebedrijf voort te zetten.”

Frozenbrain zal nauw samenwerken met de andere bestuursleden om strategische begeleiding en inzichten te bieden ten behoeve van de activiteiten van het bedrijf. De benoeming gaat per direct in en Icecat kijkt uit naar de bijdragen die Frozenbrain de komende maanden en jaren zal leveren.

Tags:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *