HPS Industrial sluit partnerschap met Artila voor uitbreiding assortiment

HPS Industrial, specialist in industriële computers en rack servers, heeft een partnerschap gesloten met Artila Electronics. Artila is leverancier van industriële ARM-gebaseerde embedded Linux-oplossingen.

Met dit partnerschap voegt HPS Industrial een nieuw segment toe aan het PC-assortiment. De oplossingen, alle gebaseerd op de ARM-9 processor, bevatten een CPU-chip die weinig stroom gebruikt en daardoor ideaal is voor embedded toepassingen, speciaal voor toepassingen die een vaste taak hebben, zoals parkeermeters of meetpalen.
 
"Wij kregen steeds vaker vragen of we eenvoudige goedkopere producten voor het embedded segment in ons assortiment hadden", zegt Taco Scheper, general manager van HPS Industrial. "Omdat wij niet aan deze vraag konden voldoen, zijn we op zoek gegaan naar een goede leverancier. Wij kwamen al snel uit bij Artila. De eerste orders kwamen snel binnen en inmiddels vormen de producten van Artila een significant onderdeel van het assortiment. Na de goede samenwerking tijdens het afgelopen jaar is gekozen om de stap naar het partnerschap te maken."
 
"De samenwerking met HPS Industrial verloopt snel en transparant", vindt Dennis Kao van Artila Electronics. "We zijn aangenaam verrast over de progressie in de verkoop van onze producten. Onze producten zijn een aanvulling op het assortiment van HPS Industrial. Heeft een koper één keer de tijd en energie geïnvesteerd in de installering van de toepassing, dan kan deze eenvoudig 100 en zelfs 1000 keer opnieuw worden ingezet."