Hoe testen topbedrijven hun producten?

Producten horen onder praktijkomstandigheden net zo te functioneren als verwacht wordt door de consument. Door te testen wordt de betrouwbaar van producten inzichtelijk, waardoor garanties vastgesteld kunnen worden. Daarom vindt op 18 oktober 2012 bij de RDM Campus in Rotterdam het European CEEES seminar plaats.

Het conferentiethema ‘European Reliability and Environmental Testing Connected‘, refereert aan het brede Europese kennisnetwerk dat huidige en toekomstige ontwikkelingen op dit gebied met elkaar verbindt. Dat netwerk bestaat uit CEEES-leden (Confederation of European Environmental Engineering Societies), toonaangevende industriële bedrijven, kennisentra en trendwatchers.

Naast innovatieve testmethodes presenteren Nederlandse topbedrijven als Heineken, Siemens, Daf, Philips en NXP hun testprogramma en het belang van testen. Vanaf 9.30 uur start het programma. Gedurende de dag zijn er vier plenaire lezingen en 18 parallelle lezingen. De parallelle lezingen zijn ingedeeld in de tracks Climate and Atmospheric Pollution Effects, Mechanical Environments en Reliability and Environmental Stress Screening. Niet alleen Nederlandse bedrijven, maar ook bedrijven vanuit Europa verzorgen lezingen. Het programma is opgezet rond twee kernvragen:

  • Wat is de status van huidige betrouwbaarheids- en omgevingstesten en wat zijn de ontwikkelingen?
  • Waar kan ik actuele en relevante kennis op dit gebied vinden die nog niet in boeken is verschenen?

Dat alles resulteert in een uniek en realistisch overzicht van huidige en toekomstige ‘hot topics’ in een ééndaagse conferentie. Naat technische presentaties wordt de bezoeker ook geïnformeerd op een expositie door CEEES-leden. De dag wordt afgesloten met een ‘tour d’innovation’ waar jonge professionals gloednieuwe ontwikkelingen presenteren. De verbinding tussen theorie, testen, toegepaste wetenschap en praktijk.

Ga voor meer informatie en registratie naar de website van het CEEES-seminar.