Gratis downloaden: ‘The 12 Fundamentals of Embedded Software Development’

Geplaatst door Maartje Henket

IAR Systems, dat zelf embedded software ontwikkelt en bijbehorende diensten verleent, heeft een pdf-publicatie uitgebracht met de twaalf belangrijkste aandachtspunten die je bij het ontwikkelen van embedded software niet uit het oog moet verliezen.

Tags:
man met een AR/VR-bril

‘The 12 Fundamentals of Embedded Software Development’ is een uitgebreide case-study over waar je op moet letten bij zoals IAR het zegt “het streven naar hoogwaardige code en succesvol verkoopbare en winstgevende software”. De publicatie gaat in op de uitdagingen voor embedded-software-ontwikkelaars en geeft praktisch advies met ‘12 Fundamentals’ die ze moeten kennen.

De ’12 Fundamentals’ bespreekt hoe de kosten op de bill of materials (BOM) van een product kunnen worden verlaagd door ‘code performance’, hoe de productiviteit kan worden verhoogd met DevOps, en hoe het veiligheidscertificeringsproces voor embedded software kan worden versneld. De case-study specificeert een concrete kostenberekening voor de ‘retorn on investment’ (ROI) en de ‘total cost of ownership’ (TCO).

Tags:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *