Future Technology Today in Leusden

Op donderdagmiddag 2 februari 2012 vindt bij FHI in Leusden het Future Technology Today Event plaats. De middag staat in teken van matchmaking en netwerken en wordt georganiseerd door de Development Club.

Doel van het event is om het capaciteitsgat te dichten tussen vraag en aanbod, in de hightech elektronica en embedded technologie, zowel wat betreft hardware als software. Future Technology Today wil een platform bieden voor de Nederlandse hightech maakindustrie, OEM’ers maar ook first tier leveranciers en de achterliggende schakels, die zoekende zijn naar kennis en ontwikkelcapaciteit.

De middag begint met een Olympisch en technisch getinte presentatie, door Nico Delleman, R&D manager bij InnoSportNL, hij toont diverse de technologieën die topsport ondersteunen.
Aansluitend zijn er elevatorpitches waarbij de diverse Devclubleden zich in enkele minuten presenteren en hun competentie-zwaartepunt toelichten of een innovatief product presenteren. Daarna is er voor de bezoekers de mogelijkheid om nader kennis te maken met de individuele Devclubleden op de beursvloer.

Peter de Man, interaction Designer van Studio Roosegaarde, sluit de middag af met een technologische keynote presentatie, waarin hij zijn futuristisch visie op ontwikkelen presenteert. Tot slot is er tijd om gezamenlijk terug te blikken onder het genot van een hapje en drankje.

Dit evenement is exclusief gericht op bedrijven die behoefte hebben aan  ontwikkelcapaciteit, specifieke kennis en innoverend vermogen met betrekking tot industriële elektronica / embedded technologie in de diverse technologiedomeinen.
De focus ligt op het introduceren van marktpartijen zonder tussenkomst van intermediars. De organisatie screent hierop de bezoekersaanmeldingen. Toegang tot het event is gratis.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier

De volgende elevatorpitches zullen worden gegeven:

AcQ Inducom presenteert lpDas – AcQ Inducom

Elektronica als sportieve bezigheid – Betronic

Social led’s connected to the Cloud – Chess

XtremeRange input power over ethernet – CoreIVision

Software maakt het verschil – Execom

Interactive play; games with exercise – KITT Engineering

Design geeft technologie een gezicht – MAX Designers

Let’s touch led – Metatronics 

Kosteneffectief ontwikkelen voor hoog volume productie – Phuntronix 

Software engineering – Redsalt 

Maatpak of confectie – innovatieve keuzes bij preventietool voor buitenwerk – SallandElectronics

SIioux source of your technology – Sioux Electronics 

How to reduce development time and product costs? – Sintecs

FPGA architectures, making the right choices in an industrial case – TMC Electronics 

Hoort en ziet – Van Mierlo Ingenieursbureau 

Sprekende Velden – Vitelec

De Development Club is een cluster van ca. 50 hoogtechnologische bedrijven binnen de branche industriele elektronica van het FHI. Zij hebben kennis en specialismes in huis, om de voorsprong uit te bouwen.