Fusacon adviseert in functionele veiligheid

Functional Safety Consultants Nederland, kortweg Fusacon, is een ingenieurs- en adviesbureau.  De functionele veiligheid van besturingen in machines en installaties is een belangrijk thema, waar een groot aantal bedrijven in zowel de productie- als de procesindustrie mee worstelen. Fusacon kan deze bedrijven ondersteunen door middel van praktische adviezen, trainingen, projectmanagement en projectengineering. De oprichter van […]

Functional Safety Consultants Nederland, kortweg Fusacon, is een ingenieurs- en adviesbureau.  De functionele veiligheid van besturingen in machines en installaties is een belangrijk thema, waar een groot aantal bedrijven in zowel de productie- als de procesindustrie mee worstelen. Fusacon kan deze bedrijven ondersteunen door middel van praktische adviezen, trainingen, projectmanagement en projectengineering.

De oprichter van Fusacon, ing. Nick de With is al vele jaren actief in CE-markering en machineveiligheid. Hij is lid van normcommissie NEC 44, die verantwoordelijk is voor IEC 62061, de SIL-norm voor machinebesturingen. Sinds 26 maart 2020 is de With geregistreerd als TÜV SÜD Functional Safety Expert in Automation met ID. TA20011855. (Zie de link: https://bit.ly/2yA3ZPa)

Daarnaast is hij auteur van het bekende “Handboek Machineveiligheid” en heeft diverse artikelen in technische tijdschriften op zijn naam.

Website Fusacon:  www.fusacon.nl