Frans Lipman nieuwe directeur van Benteler Engineering Services Helmond

Per 1 januari 2012 is Frans Lipman benoemd tot managing director van Benteler Engineering Services in Helmond. Hij volgt Heiko Vieweg op die deze functie tot op heden heeft gecombineerd met zijn directiefunctie voor de Benteler Engineering Services Group.

Frans Lipman heeft ruime ervaring in de engineeringbranche: hij bekleedde er diverse managementfuncties en was mede-eigenaar van een engineeringbureau met vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Sinds 2007 is Lipman werkzaam bij Benteler Engineering Services te Helmond als sales- & marketingdirecteur. Deze directietaak zal hij – naast zijn functie van algemeen directeur – blijven vervullen.

Heiko Vieweg, managing director van de  Benteler Engineering Services Group: "Ik ben ervan overtuigd dat Frans Lipman – door de combinatie van zijn ervaring op het gebied van management, sales en techniek én zijn gedreven persoonlijkheid – de aangewezen persoon is om de organisatie verder te leiden en strategische doelen te behalen."

Benteler Engineering Services is gevestigd op de High Tech Automotive Campus in Helmond en biedt engineering, protobouw en testing support. Deze diensten worden geleverd in diverse marktsegmenten zoals automotive, openbaar vervoer, bepantsering en Industrie. Bij Benteler Engineering Services werken in totaal 700 professionals op 12 locaties in Europa, China en Brazilië. Benteler Engineering Services behoort tot de Benteler Group

www.benteler-engineering.nl