FHI en Feda maken nieuwe beurstitel bekend: World of Technology & Science

FHI, federatie van technologiebranches en Feda, Federatie Aandrijven en Automatiseren, hebben een keuze gemaakt voor hun nieuwe beurstitel: World of Technology & Science. Werelden van technologie en wetenschap komen in deze titel bij elkaar.

Industrial Automation & Drives was tot 2012 onderdeel van de Industriële week en werd georganiseerd door feda in samenwerking met VNU Exhibitions. De beurs Het Instrument van FHI koos in 2010 al haar eigen weg en verbrak de banden met VNU door te verhuizen naar de Amsterdam Rai. Nu hebben beide brancheorganisaties besloten de twee beurzen samen te voegen tot de nieuwe beurs World of Technology & Science. De brancheorganisaties organiseren deze beurs zelfstandig, zonder VNU Exhibitions. In 2014 zal er in de Jaarbeurs geen Industriële Week meer worden gehouden, wel wordt een aantal industriële beurzen tegelijk gehouden: Macropak, Industrial Processing, E-Fulfilment Expo, Industrial European Dairy Show 2014 en dus World of Technology & Science.  

De exposanten en bezoekers in de betrokken branches krijgen hun eigen identiteit: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics en World of Motion & Drives. De beurs weerspiegelt daarmee de keten van technologie, spreekt bezoeker en exposant specifiek aan en inspireert met waardevolle en concrete combinaties van innovaties.

Het samen optreden van de vier branches, die Feda en FHI vertegenwoordigen, bundelt krachten en biedt daarmee duidelijke voordelen voor de bezoeker. World of Technology & Science vindt plaats van 30 september 2014 tot en met 3 oktober 2014 in de Jaarbeurs Utrecht. De co-locatie van Macropak, Industrial European Dairy Show en Industrial Processing biedt de bezoeker uit de industrie, zorg en wetenschap nog meer contactmogelijkheden. De kracht voor de klant zit in het complete overzicht en de samenhang van technologieën.

Iedere branche communiceert naar haar specifieke bezoekersdoelgroepen. Groepen exposanten hebben de mogelijkheid, om zich in de eigen technologische wereld te profileren met thema’s, projecten en seminars. Boeiende, inspirerende en nuttige technologie bieden de beursbezoeker kansen.
De komende weken werken FHI en Feda aan themabeeld en specifieke projecten per branche.