Feda organiseert inspiratiedag

Feda introduceert de Feda Business Inspiration Day, op 19 juni in de Metaal Kathedraal in Utrecht. De brancheorganisatie in de aandrijftechniek en automatisering wil de ‘ontwikkelingen binnen de branche onder de aandacht te brengen door middel van kennisdeling, verbinding en het bieden van inspiratie’.

Toegang is gratis voor leden. Niet-leden betalen 75,- euro ex BTW.

Feda noemt expliciet de versnelde technologische ontwikkelingen in de maakindustrie die de bedrijfsvoering fundamenteel veranderen, generatieverschillen op de werkvloer en krapte op de arbeidsmarkt als aandachtspunten. Via de korte workshops horen bezoekers hoe medewerkers organisatieambassadeurs worden en komt bijvoorbeeld de impact van nieuwe Europese regelgeving aan bod – denk aan Corporate Social Responsibility and Disclosure en de komst van de Europese Machineverordening als vervanger van de Machinerichtlijn. 

Keynote en workshops

Het programma begint om 12:30 uur met de Feda Insight, de Algemene Ledenvergadering. De bezoekers zijn welkom vanaf 13:30 uur. De middag start met de keynote ‘Generaties verbinden binnen je organisatie’, door Jordy en Estrella van Toor, oprichters van FullCharge dat zich richt op het verbeteren van mentale gezondheid. 

Aansluitend zijn er twee workshoprondes met een pauze, waarbij je per ronde aan één workshop kunt deelnemen. Tijdens de pauze is er via de Business Booster een mogelijkheid in gesprek te gaan met vakgenoten. De dag eindigt om 17:15 uur af met een borrel. Aanmelden kan hier via de Feda-website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *