EO

Surface Go: de alleskunner voor medewerkers in het ‘veld’

27 mei 2019 om 11:08 uur

Surface Go: de alleskunner voor medewerkers in het ‘veld’

Medewerkers in het ‘veld’ zijn de ruggengraat van de onderneming. Zij lossen problemen op, sluiten deals en stellen je klanten op de eerste plaats. De juiste ondersteunende middelen kunnen resultaat, werkplezier en productiviteit een flinke boost geven. Surface Go is ontworpen om net zo veelzijdig te zijn als de gebruiker: een tabletformaat touchscreen met de kracht van een volwaardige Windows 10-laptop. Door het lichte gewicht en veelzijdigheid is dit device het ideale hulpmiddel voor medewerkers in het veld.

 

Door Paul Honout, Business Group Lead Devices


Door te kiezen voor de optionele 4G-connectiviteit (LTE advanced) blijven medewerkers verbonden met het internet en het bedrijf waardoor ze ‘real-time' beschikking hebben tot alle gegevens die ze nodig hebben om hun werk nóg beter te kunnen doen. Bovendien zijn ze hierdoor niet afhankelijk van (onveilige) wifi op externe locaties. Daarnaast heeft Surface Go, net als alle Surface-apparaten honderden intensieve gebruiksscenario's doorstaan voor duurzaamheid. Zo is het device bestand tegen stoffige omgevingen omdat er geen ventilatieopeningen nodig zijn voor koeling.

 

Licht, compact & krachtig

Surface Go heeft een op maat gemaakt hoge resolutie PixelSense-beeldscherm met sterk Gorilla Glass 3 dat naast touch ook Surface Pen met 4096 niveaus aan drukgevoeligheid ondersteunt. Hiermee kun je met veel precisie en weinig latency tekenen, designen en schrijven. Het speciaal gekalibreerde scherm heeft een beeldverhouding van 3:2 die zacht is voor je ogen terwijl je werkt en hoge contrasten levert als je video's kijkt, tekent of foto's bewerkt.


In portretmodus is het scherm ontworpen om de verhouding van een boek te evenaren. De landschapmodus is zo ontworpen om twee boekpagina's naast elkaar te tonen alsof je een paperback-boek in je handen hebt. Tegelijkertijd heeft het device de afmetingen van een doorsnee notitieblok waardoor schrijven op het scherm heel natuurlijk en intuïtief aanvoelt, handig voor onderweg en op locatie.

 

Het comfort van een laptop met het gemak van een tablet

Surface Go is klein maar krachtig met een zevende generatie Intel processor, de Intel Pentium Gold Processor 4415Y. Gecombineerd met een fanless design en tot wel negen uur batterijtijd. Het Surface-team werkte nauw samen met Intel om kracht, prestatie en batterijduur te optimaliseren zodat je elke dag de meest uiteenlopende taken kan uitvoeren.


Surface Go wordt geleverd met Windows 10 Pro waardoor alle gegevens optimaal beveiligd zijn. Windows 10 Pro helpt het uitlekken van informatie voorkomen en geeft optimale beveiliging van (bedrijfs)gegevens. Wanneer een medewerker het device verliest of het wordt gestolen kunnen de gegevens eenvoudig op afstand worden verwijderd.

 

Nieuwe Type Cover en alles wat je van Surface mag verwachten

De nieuwe Type Cover is op maat gemaakt voor Surface Go, het toetsenbord zorgt voor een fijne typervaring met een ergonomische toetsaanslag. Daarnaast heeft de Type Cover een groot Windows Precision Trackpad dat multi-gestures ondersteunt. Voor Surface Go is ook een makkelijk mee te nemen en bijpassende muis ontworpen; Surface Mobile Mouse.

 

Focus op

ABB BV
ABB BV

Machineveiligheid, systemen en componenten

Elobau Benelux BV *
Elobau Benelux BV *

creating sustainable solutions

Pilz Nederland
Pilz Nederland

Voor industriële (veilige) automatiseringsoplossingen

Ringspann Benelux BV
Ringspann Benelux BV

Partner in aandrijf- en opspantechniek

Rotero Holland BV
Rotero Holland BV

Stappenmotor - Servomotor - Elektro Magneet

Download gratis engineering boeken

A gratis boeken downloaden